×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Postcrossing - uitgaande post

Postcrossing - uitgaande post


Een hele kleine postcrossing update! Vandaag at ik een overheerlijk broodje bij de leukste lunchroom ever en schreef ik de laatste 4 kaarten. Op dit moment mag ik er 'maar' 9 tegelijk verzenden. Het wachten is nu echt begonnen.. 


Ik verzond mijn lieftallige kaartjes naar Belarus, Engeland, Japan en België. Zelf vind ik het leuk dat er 2 landen ver zijn en 2 ook relatief dichtbij. Dit betekent dat (als het goed is) de kaarten snel aankomen en ik ook weer snel kaarten terug krijg!


Zelf denk ik dat de kaart naar België als eerste zal aankomen. Mijn ervaring is dat Japan sowieso altijd wat langer duurt. Wat denken jullie?

De verzonden kaartjes :)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties