×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Postcrossing - week 10 en 11

Postcrossing - week 10 en 11


Zo, daar zijn we weer. Een postcrossing update. Welke kaartjes verzond ik, welke kaartjes ontving ik? Spoiler: sommige kwamen van verrrrrrrr.


Ik zie net dat ik zelfs mijn postcrossing misschien wel een klein beetje verwaarloosd heb afgelopen twee weken. Maar ik heb wel kaartjes verzonden, zelfs naar landen waar ik nog nooit eerder een kaartje naartoe verzond. Dus, kom maar door met het lijstje :) Ik verzond een kaartje naar Duitsland, en dit lieve kaartje moet 668 km afleggen voordat het überhaupt zal aankomen. Op dit moment is het kaartje al 11 dagen onderweg en het zal dus binnenkort wel aankomen. Denk ik. Hoop ik. 
Ook verzond ik opnieuw een kaartje naar Amerika en daarom moet de kaart 5921 km afleggen. Best een hele hoop dus. Dit kaartje is ook al 11 dagen onderweg en het zal nog wel een dag of 10/15 duren voordat het aankomt. Maar dat is niet erg. 

Het laatste kaartje dat ik de afgelopen weken verzond en wat nog niet is aangekomen in een kaartje naar Brazilië! Hier mocht ik nog nooit eerder een kaartje naar sturen en ik vind dit dus echt heel erg leuk :D De kaart zal 9367 km afleggen voor hij arriveert op de bestemming  en is, hoe kan het ook anders, ook 11 dagen onderweg. 

Verder verzond ik ook nog een kaartje naar Frankrijk en dit kaartje bereikte in 9 dagen zijn bestemming. De hurray was niet heel speciaal; het zij me eigenlijk alleen maar dat de kaart erg leuk was en ze bedankte me. Ach, ook prima :)
Ook kwam mijn kaartje naar Rusland (eindelijk) aan na 20 dagen. In die tijd had het 3723 km afgelegd en het meisje was er heel blij mee. Dat vond ik dan weer leuk.

Zelf ontving ik kaartjes uit Australië (de eerste ever, yes!), Frankrijk, Engeland, Hong Kong, China en Duitsland en daar was ik uiteraard heel erg blij mee. Echter komt een goede update hierover nog want nog niet alles staat goed in het postcrossing systeem (en dat is dan weer mijn eigen schuld).. 

Zoals jullie misschien wel, of misschien niet, weten ga ik binnenkort naar Barcelona. Nu denk ik erover om vanuit Barcelona ook postcrossing kaarten te gaan sturen de wereld in. Nederland is immers een land die heel veel postcrossers heeft.. In de hoop dat mensen dat dan leuk vinden :)


En vanaf nu zal ik weer braaf updaten. Of mijn best doen. Beloofd.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties