Postcrossing - week 10 en 11

Postcrossing - week 10 en 11


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo, daar zijn we weer. Een postcrossing update. Welke kaartjes verzond ik, welke kaartjes ontving ik? Spoiler: sommige kwamen van verrrrrrrr.


Ik zie net dat ik zelfs mijn postcrossing misschien wel een klein beetje verwaarloosd heb afgelopen twee weken. Maar ik heb wel kaartjes verzonden, zelfs naar landen waar ik nog nooit eerder een kaartje naartoe verzond. Dus, kom maar door met het lijstje :) Ik verzond een kaartje naar Duitsland, en dit lieve kaartje moet 668 km afleggen voordat het überhaupt zal aankomen. Op dit moment is het kaartje al 11 dagen onderweg en het zal dus binnenkort wel aankomen. Denk ik. Hoop ik. 
Ook verzond ik opnieuw een kaartje naar Amerika en daarom moet de kaart 5921 km afleggen. Best een hele hoop dus. Dit kaartje is ook al 11 dagen onderweg en het zal nog wel een dag of 10/15 duren voordat het aankomt. Maar dat is niet erg. 

Het laatste kaartje dat ik de afgelopen weken verzond en wat nog niet is aangekomen in een kaartje naar Brazilië! Hier mocht ik nog nooit eerder een kaartje naar sturen en ik vind dit dus echt heel erg leuk :D De kaart zal 9367 km afleggen voor hij arriveert op de bestemming  en is, hoe kan het ook anders, ook 11 dagen onderweg. 

Verder verzond ik ook nog een kaartje naar Frankrijk en dit kaartje bereikte in 9 dagen zijn bestemming. De hurray was niet heel speciaal; het zij me eigenlijk alleen maar dat de kaart erg leuk was en ze bedankte me. Ach, ook prima :)
Ook kwam mijn kaartje naar Rusland (eindelijk) aan na 20 dagen. In die tijd had het 3723 km afgelegd en het meisje was er heel blij mee. Dat vond ik dan weer leuk.

Zelf ontving ik kaartjes uit Australië (de eerste ever, yes!), Frankrijk, Engeland, Hong Kong, China en Duitsland en daar was ik uiteraard heel erg blij mee. Echter komt een goede update hierover nog want nog niet alles staat goed in het postcrossing systeem (en dat is dan weer mijn eigen schuld).. 

Zoals jullie misschien wel, of misschien niet, weten ga ik binnenkort naar Barcelona. Nu denk ik erover om vanuit Barcelona ook postcrossing kaarten te gaan sturen de wereld in. Nederland is immers een land die heel veel postcrossers heeft.. In de hoop dat mensen dat dan leuk vinden :)


En vanaf nu zal ik weer braaf updaten. Of mijn best doen. Beloofd.



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga het vanaf april terug proberen op te pikken
| 13:17 |
Leuk! Ik ben benieuwd :)
| 13:20 |
Oeeh zo leuk, dat postcrossing! Ik heb het ook een hele tijd gedaan en hoop het ooit weer terug te kunnen oppikken.
| 10:10 |
Onwijs leuk! Ik ben ook best een tijdje gestopt geweest hoor.. Miste het uiteindelijk wel en die kaartjes zijn zó leuk om te krijgen haha
| 10:20 |
Ja ik mis het ook enorm, maar momenteel heb ik niet het geld om elke week kaartjes en postzegels te kopen dus ik moet nog effe wachten tot financieel alles stabiel is :D
| 10:25 |
Dat snap ik heel goed.. Het is ook best wel duur :( Ik stuur er meestal om de week zo'n 5. En ik bestel kaarten in Polen oid. Stuk goedkoper dan in NL..
| 10:44 |
Ja ik bestelde ook altijd mijn kaartjes online, of ik maakte ze zelf, tenzij er gevraagd werd naar een specifiek type kaart ofzo, dan ging ik ze wel halen bij een souvenirwinkeltje hier in de omgeving.
Via postallove kan je mooie kaarten krijgen, en ik denk via AliExpress ook wel, maar dan moet je er wel even op wachten...
| 10:46 |
Ik gebruik PostalLove altijd ja! Super mooie kaarten :) Inderdaad wel even op wachten maar dat vind ik zelf nooit zo heel erg. Heb jij ervaring met AliExpress?
| 11:04 |
Ja ik bestel wel eens wat bij AliExpress, maar nooit postkaarten, omdat ik daar nooit eerder aan gedacht heb :P
| 11:10 |
Oh hahaha. Nou wie weet ;p
| 11:31 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen