×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
mijn eerste opdracht

mijn eerste opdracht


Fotograferen.

Een hobby van mij is fotograferen,ik vind dit heel erg leuk om te doen in mijn vrije tijd. Ik ben sinds een jaartje vaker aan het fotograferen en dan vooral foto's maken van vriendinnen, familie, huisdieren, planten/bloemen en op vakantie. Het fotograferen heb ik niet van een vreemde, mijn vader fotografeert al een aantal jaar (als hobby) dit doet hij vooral bij mij en mijn broertje als wij sporten (Atletiek), maar soms ook voor vrienden, zoals bij een bruiloft van kennissen. 

Vandaag wil ik jullie een aantal foto's laten zien van mij aller eerste opdracht. Nadat ik een oproepje op Facebook had geplaatst kreeg ik hele leuke reacties van mensen en had ik een aantal afspraken gemaakt. De eerste afspraak/shoot was op het strand van 3 broer&zussen, hieronder een kleine impressie: