×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Happy Zijn 2

Happy Zijn 2


Nou na een lange reis,  eerst met de nachtbus naar Stockholm. Daar hele dag verbleven 's avonds om 19 u vliegen en met de trein naar Zeeland.  En dat liep totaal anders,  vliegtuig had ruim 2 u vertraging  :-(   en daardoor op 10 minuten na laatste trein gemist!!!

Oké das balen zou je zeggen.  Voor mij was het gewoon accepteren "dat het is wat het is." Een hele lieve vrouw die ik ontmoet had bood aan bij haar te slapen in Delft.  En zo kwam ik dus in Delft terecht,  couchsurfing waar ik me voor aangemeld had was begonnen,  zo uit het niets word je geholpen en slaap je in een vreemd bed bij een vrouw die je net kent.  Ik vond het echt heel leuk want dat is reizen.  Nu kon ik onverwacht de volgende dag Delft bezoeken.  En het voelde zo goed terug in Nederland te zijn.  De herfst kleuren,  de geur van de herfst,  Sinterklaas in het land. Heerlijk!!!

'S avonds werd ik in Zeeland opgehaald door mijn spirituele sister, ik ken haar nog maar kort en noemde haar al snel zo.  Bij haar kon ik een paar nachten verblijven tot al mijn spullen waren gearriveerd,  om dan verder naar mijn geboortestreek te reizen.  Daar kon ik de eerste tijd terecht bij een andere vriendin van mij en van haar ging ik naar weer andere vriendin van mij. Waar ik een aantal weken ben gebleven om tot rust te komen en te bedenken waar, wanneer en hoe ik verder zou gaan reizen.  Ik was bij iedereen erg welkom,  voelde  me gedragen door de liefde van mijn dierbaren.  Voor ik vertrok naar Zweden heb ik voor het eerst in mijn leven zoveel liefde gevoeld omdat iedereen me ging missen. Het was net of ik zou sterven,  kon het alleen zelf meemaken en er heel veel van genieten.  

Loslaten van alles en iedereen die ik lief heb, mijn heerlijke huis in fijne omgeving,  mijn geboorte land het was zwaar.  "Het loslaten" om mijn droom te gaan leven.

En nu was ik weer terug.  Wat nu?  Met een vriend van mij had ik besloten verder te reizen,  alleen waar naartoe en wat voor manier hadden we nog niet helder.  Met auto,  vliegtuig,  fiets, liften, lopen, couchsurfing, tent, camper, workaway of housesitting zoveel mogelijkheden.  Er werd een plan gemaakt en dat bleek uiteindelijk niet het juiste plan voor mij te zijn want het liep weer totaal anders. 

Het vervolg lees je in mijn volgende blog. 

Enschedekiektmee
Fijn dat mensen elkaar helpen
14-01-2017 15:41
14-01-2017 15:41 • Reageer