Mijn Ikigai voor vandaag is Ruimte maken

Mijn Ikigai voor vandaag is Ruimte maken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Mijn IKIGAI (zie mijn eerder blog) is vandaag " Ruimte maken", ...ik maak ruimte vandaag letterlijk en figuurlijk door op te ruimen in huis (wat blijft en wat heb ik niet meer nodig) , administratie op orde maken, schoonmaak , taken werk afhandelen. Zaadjes planten moestuintje (zaaien en straks oogsten). Zo ontstaat er ruimte in huis maar ook in mijn geest/lichaam. Heb een Heerlijke dag nog,...wat is jouw Ikigai?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mijne is vandaag fun vanuit mijn hart!
| 19:04 |
Heel veel plezier ermee!
| 14:38 |
Wat goed! Veel plezier!
| 11:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen