×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Dingen die iedere caissiére meemaakt

Dingen die iedere caissiére meemaakt


Achter de kassa zitten is een heel populair bijbaantje, ik denk dat de meeste tieners het wel eens hebben gedaan. En als je achter de kassa werkt, maak je vaak heel veel mee op een dag. Zeurende klanten, kapotte kassa's, krijsende kinderen, je komt het allemaal tegen. Vandaag deel ik met jullie een aantal herkenbare dingen, welke de meeste caissiéres wel zullen herkennen.


Goh, wat fijn dat je met je contante geld in de rij van mijn pinkassa staat. Echt heel fijn. Stond natuurlijk ook niet aangegeven op de kassaband....en op de grond....en het bord boven mn kassa....en op het beurtbalkje....


Over het beurtbalkje gesproken, ook zo fijn als je deze niet gebruik. En dan wel boos worden als ik per ongeluk iets scan wat niet van jou is, ja nee dat klink inderdaad heel logisch.

Ook altijd heel leuk als mensen hun zware dingen allemaal op de band zetten. Ja hoor, ik til graag je 4 bierkratten en 9 sixpacks cola over de scanner heen. Ik doe echt niks liever. Oh wacht, ik doe heel veel dingen liever, laat het gewoon in je karretje staan oke?

Vragen of je iemands ID kaart mag zien, om erachter te komen dat deze persoon al 32 is. Awkward.....en helemaal als je het de volgende keer dat deze persoon komt weer vraagt.

Mensen die tegen jou gaan zeuren dat de melk zo duur is geworden. Ja mevrouw, heel jammer dat u nu 10 cent meer moet betalen voor een pak melk, ik zal even hoogstpersoonlijk de prijs aanpassen speciaal voor u. Want ik maak natuurlijk ook echt de prijzen. Klopt helemaal, compleet mijn schuld dat de melk duurder is.

Het is ook altijd heel gezellig als mensen aan je kassa komen en staan te bellen, en je aankijken met een blik dat je even je mond moet houden omdat hun telefoongesprek zeer belangrijk is. Nou sorry, maar ik vind het dan heel leuk om extra hard te gaan praten, zodat de persoon aan de andere kant van de telefoon het ook hoort. En de groetjes van het kassa meisje!

"Spaart u koopzegels?"
"Dat zijn die gratis zegels toch?"

"Nee mevrouw, de koopzegels kosten 10 cent per zegel."

"Oh ja, die spaar ik!"

*slaat koopzegels aan*

"He, waarom moet ik extra betalen? De zegels zijn toch gratis?"

ZUCHT


Maar soms maak je ook wel leuke dingen mee achter de kassa hoor. Ik kan zo snel even niks bedenken, maar er zijn vast leuke dingen haha. Heb jij nog iets meegemaakt achter de kassa? Laat het me dan weten in de reacties!


Veel liefs,

Michelle
Vinception
Haha, ik ben gelukkig geen cassiére in een supermarkt, maar sommige dingen zijn ook voor een drogisterij herkenbaar. Ik moest vandaag een afhaalpakketje scannen... Ik kon de doos niet vinden, vraag ik aan die vrouw: "Wat hebt u besteld?" 'Ja, een stepje, deo en wat loopklossen' "Oh." *checkt alle dozen* "Is het deze? Dit is uw naam?" Die doos was gewoon 1,20 bij 1 meter :O Probeer dat maar eens te scannen op je kassa. M'n leidinggevende heeft volgens mij nog nooit zo hard gelachen.
22-04-2017 00:11
22-04-2017 00:11 • 1 reactie • Reageer
LiveLifeMichelle
Haha dat werkt inderdaad niet! Ik zou denk ik ook wel heel hard lachen als het bij een collega zou gebeuren, als ik het zelf zou hebben zou ik het wat minder leuk vinden!
22-04-2017 00:19
22-04-2017 00:19 • 1 reactie • Reageer