×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Challenge: Raad wanneer ik 100.000 pageviews totaal heb (advies gevraagd)


 

Ik heb al eens eerder een dergelijke challenge gehouden, destijds om ging het geloof ik om een bepaalde blog die de 2500 views aan zou tikken. Dat werd destijds goed ontvangen, dus toen ik gisteren in mijn statistieken keek en zag dat mijn totale pageviews richting de 100.000 gaan, leek het me een leuk moment om weer eens een dergelijke actie te doen. 

Destijds gaf ik een aantal YP aan de winnaars voor het raden van het juiste antwoord, ik weet alleen niet of dat met het nieuwe vote systeem nog kan, dus graag jullie input wat het handigste is om te doen met het belonen? Ik kan ervoor kiezen om de winnaar(s) hun posts te voten met een x aantal YP, maar misschien zijn er betere ideetjes.. Wie denkt er mee voor ik besluit hoe ik de winnaar(s) zal belonen?


Edit: Ik heb aardig wat input gekregen en zal vandaag (zaterdag) de prijs die ik weggeef bekend maken. 

Mijn dank is alvast groot!

 expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts