De volgende paar dagen dochter en ik samen in #Budapest

De volgende paar dagen dochter en ik samen in #Budapest


Dit is het vervolg op mijn blog verhaal over onze emigratie, zie hieronder het vorige deel, en de overzicht blog voor als je net inschakelt!

Gisteren verliep het eventjes wat minder lekker de ochtend. Waardoor eerlijk gezegd ik een groot deel van de dag van slag was. Echter was dochter heel erg lief, en zijn we zeker 1,5 uur in de grote speeltuin geweest samen. Zoals gewoonlijk (ze blijft het doen de draak) was het drama toen we gingen, ondanks meermaals voorbereiden dat we zo zouden gaan en uitgelegd dat als mama zegt: we gaan, we ook gewoon gaan. Ze werd heel boos buiten de speeltuin in de buggy en wilde me slaan, ja doei! Toen werd ik even heel boos en was het meteen afgelopen. Ze was ook meteen weer heel lief, gelukkig maar. 

Vriend had een pittige dag met cursussen gehad, en ook nog wat vraagtekens rondom de voorschotten en bankrekening. Heel gedoe, en ik ben nou eenmaal een controlfreak, en wil het gewoon weten hoe het zit :) lastig voor mij mee te dealen haha. 

Vandaag, vrijdag de laatste werkdag voor mijn vriend deze week, en hopelijk ook de dag dat ze hem zullen blij maken met groen licht over een voorschot zodat we eindelijk even wat passende kleding kunnen halen. Dochter haar sandalen zijn namelijk met flinke wind echt te fris en ze trekt ze steeds uit ook als het koud word in de avond. En ik heb nog enkele kleding items ontdekt die gaten bevatten oeps. Leuk is wel dat hier meerdere 2e hands winkels zitten met echt voor 5/15 euro super goede (vaak zelfs hele dure merk) kleding stukken. Nou hoef ik echt geen merk hoor, ik wil gewoon iets wat lekker zit, en ik leuk vind staan. Dus ik hoop daar dit weekend eens lekker te kunnen gaan neuzen voor ons. Voor dochter gaan we wel even naar de C&A ofzo die zit hier ook namelijk...

Intussen is het middag uur aangetikt en kan ik met blijdschap melden dat er een voorschot komt vandaag, en dat we ook de datum van de training in België nu weten. Ze zouden ons enkele opties geven qua vliegtickets voor die datum zodat ik kon bijboeken voor dochter en mij. Heb zelf al een eruit gevist en gezegd dat ze die maar gewoon moeten boeken voor hem ook, en dan hoop ik maar dat het goedkomt met bij elkaar zitten, of anders de collega's zo lief willen zijn hun stoel naast vriend om te wisselen met mij? Want een hele vlucht alleen met kind vind ik echt niks. Gelukkig duurt deze vlucht maar 2 uur ipv 3,5 als ik het goed heb. 

Omdat ik nu de datum wist meteen gekeken wat voor accommodatie ik kon vinden, en voor een aantal weken aaneen is het lastig een goede deal te vinden. Dus besloten gewoon voor een week te kijken. En voila een super luxe hotel voor de helft van de prijs gevonden. Nu geboekt, tot de dag van aankomst te annuleren, mocht ik beter vinden. Maar dan heb ik voor nu vast even rust en weet ik dat we de eerste week niet onder een brug hoeven te slapen (lol).

Voor nu staak ik de zoektocht, ga ik heel even van mijn rust genieten nu het meisje even slaapt. Ik heb wel weer genoeg uitgezocht voor nu. Er zijn opties, we weten al meer dus minder vragen aanwezig hier. Ik vind dat we het straks maar even moeten vieren met een lekkere hap buiten de deur, gezien het feit dat dat toch niet duur is hier! 

Ben blij dat ons meisje ook een beetje haar draai aan het vinden is, en een vaster ritme krijgt, ondanks dat het toch nog net wat anders is dan wanneer je je eigen plek hebt. Het is maar de vraag of we een woning zullen vinden voor we naar België gaan of dat het daarna word. Ben benieuwd, maar laat het maar over ons heen komen... meer kan ik toch niet doen..

Welkom op mijn blog!

Ik schrijf met veel plezier over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ik schrijf over misstanden die ik aan het licht wil stellen, maar ook humoristische verhalen door mij geschreven. 

Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek en heb ik sinds kort mijn creatieve tekentalent weer hervonden.

Kortom, bij mij kun je terecht voor vele onderwerpen.

©LivingThaGoodLife    

~~~

Deze blog mag gedeeld worden

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze heb ik afgelopen week gemist.
| 00:20 |
deze is vrij nieuw nog hoor gisteren pas gepost geloof ik, alleen conceptje was er al eerder
| 00:38 |
leuk deze had ik nog niet gezien
| 22:14 |
:) das knap haha
| 23:09 |
Zo te zien gaat het allemaal prima.
| 21:41 |
Ja al is het wel wennen hoor
| 23:09 |
Mooi dat er alweer een beetje meer duidelijkheid komt!
| 13:12 |
Ja dat geeft rust :)
| 13:14 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden