Het is weer maandag helaas

Het is weer maandag helaas


Na een leuk weekend vol blije momenten onder andere ivm de weekend challenge, maar ook ivm quality time als gezin is de nieuwe week weer begonnen.

Helaas is het alweer maandag, de dag dat vriend weer braaf vertrekt naar zijn werk, en ik als ik zou willen nog een keer om kan draaien. Dochterlief besluit de laatste dagen dat zij gaat voor het nog enkele keren omdraaien, terwijl ik naar binnen ga om een bakkie koffie te zetten voor mijzelf. Vandaag bak ik ook meteen 2 kleine baguettes af, want heb mij toch een honger sinds ik mijn ogen open deed daarstraks...

Ik besluit vandaag dat ik enkele dingen deze week moet afmaken, zoals bijvoorbeeld de prive zorgverzekering regelen voor mijzelf wat nog niet gelukt is tot heden.. Maar ook enkele mailtjes die ik moet beantwoorden, maar eigenlijk geen trek in heb. Verder moet ik nog bedenken wat we de hele week weer eten, zodat ik boodschappen kan halen en dit zo voordelig mogelijk kan doen. Vorige week was qua avondeten echt een prima week in de kosten vergeleken met toen we niet zelf kookten. Ik ben heel blij dat ik hier nu gewoon rustig kan koken dagelijks, en vriend is blij dat er eten op tafel staat als hij thuiskomt. Zoals jullie misschien hebben gelezen ben ik wel van het plannen, dus maak ik een weekmenu voor het avondeten.

Verder wil ik elke dag wat tijd nemen om verder te schrijven, want dochter doet braaf haar middagdutje waardoor ik tijd voor mijzelf heb. Ook gaat het naar bed gaat intussen wat beter. Overdag is zij zo leuk aan het spelen met haar IKEA keukentje dat we vorige week haalden toen de borg terug was gestort van de autohuur. Ze had nodig degelijk speelgoed nodig, en hoewel het een paar uur tijd kostte dit in elkaar te zetten, is ze er heel erg blij mee. Dat doet een mens goed om te zien :)

Gisteren zijn we overigens naar de Asia Market geweest hier met een doel om kleding en schoenen te scoren, zal er straks een blogje aan wagen, want dat is toch wel echt een happening om mee te maken die "markt" . Dat dat gewoon kan (een grote illegale bende) is echt heel apart!

Terwijl dochter nog slaapt hoor ik overal sirenes, en intussen het bericht dat vriend al een uur in de bus ergens vaststaat en nog geen 10 meter verder is dan een half uur geleden. Blijkbaar zijn meer collega's te laat en intussen weten ze waarom, de Chinese president is in de stad. En daarom is bijna alles afgezet en staat er overal politie. Gevolg: vriend is al minimaal een half uur (word denk ik zeker een uur) te laat op zijn werk omdat de bus gewoon stil staat. Het doet me denken aan Nederland, als er een sneeuwvlokje valt dat het hele openbaar vervoer op zijn kont ligt, hier is dat niet zo want men is het gewend, echter als er dus een belangrijk persoon op bezoek is, ligt schijnbaar wel alles op zijn kont.

Ik ben blij dat ik niet vast sta in een bus en lekker binnen zit met een bakkie koffie, en hoop voor mijn vriend dat hij niet te lang meer vast staat en snel op zijn werk arriveert..Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat je daar schrijft over het openbaar vervoer is ook hier bij ons in België van toepassing.
| 09:38 |
Met sneeuw of als er een belangrijk persoon in het land is? Vandaag vertrekt de president gelukkig weer want vanmorgen stond hij weer een uur te wachten in de kou..
| 09:52 |
Omdat het regent, omdat het waait, omdat het sneeuwt, omdat het te warm is... of gewoon zonder reden :)
| 10:01 |
hahahha
| 10:40 |
Het avontuur gaat weer verder zeg maar... :-) Leuk om de bijzondere dingen te lezen en tussen de regels door toch ook weer het leven van alledag. Mooi geschreven!
| 00:42 |
Dank je wel :) Dochter gaf me zowaar tijd 2 blogs te tikken voor ze ontwaakte, wat fijn haha en nu zit ik even binnen want mijn oor doet een beetje pijn grr dus even gauw neussprayen lol
| 00:46 |
Aardig van je dochter ;-)
Rustig aan doen hoor!
| 03:55 |
Ja aardig maar ze was wel wat kribbig hele dag , dus heb haar vandaag vroeg mee uit bed getrommeld, zodat ze vanmiddag een dutje doet.. heb gelukkig gewoon geslapen daarna, vandaag even blijven spoelen met neusspray, lijkt wel te helpen namelijk..
| 09:20 |
Ja voldoende rust krijgen is wel belangrijk. Mooi dat de neusspray helpt in elk geval.
| 23:37 |
ja ik spray nog even door het is nog niet helemaal weg maar die zoutoplossing is wel een verbetering.. gelukkig want oorpijn sucks echt ;)
| 23:38 |
Hoe gaat het intussen? Nog steeds pijnvrij?
| 02:06 |
het weekend vliegt veel te snel voorbij. Intussen is de maandag ook weer bijna om.
| 16:12 |
ja en het is alweer dinsdag, morgen is de week alweer door midden haha
| 00:45 |
Weekend is veel te snel voorbij
| 15:03 |
ja he vind ik ook
| 15:07 |
Een nieuwe week met nieuwe kansen!
| 11:51 |
Yes, zo maar eens vast het eten voorbereiden en straks even de deur uit met dochterlief..
| 11:53 |
mijn meest faforite dag
| 10:15 |
Echt waar :) Geniet ervan!
| 11:20 |
Ik ben vanochtend 4.15 uur opgestaan. Echt te vroeg, maar denken "Hoera!!!! Het is weer Maandag!!!" heeft altijd een positievere uitwerking. Er zijn ook mensen die vandaag niet meer het geluk hadden op te kunnen staan.
| 10:13 |
Dat weet je mooi om te draaien :) Goede insteek. Ik vind het altijd jammer als mijn vriend weer moet gaan werken, geniet erg van de weekenden dat we samen dingen doen namelijk .. Vandaar meer de "helaas" ;)
| 11:21 |
En hier is het ook een echte maandag helaas. Ook hier is vriendlief naar zijn werk vertrokken vanochtend vroeg ... op de scooter door de regen en kou. Ik zit binnen bij de honden, ook niet al te warm ... maar goed, ik hoef vooralsnog niet door de regen. De honden liggen nog allemaal lekker te slapen na hun ochtendrondje en bakje eten. Tijd voor mij om eindelijk die computer weer eens goed op orde te krijgen, en dan te beginnen met ... jawel, maandag dingen. Poetsen, wassen, nog meer poetsen, was boven ophangen, en wat huiswerk te doen in voorbereiding op mijn plannen voor 2018 waarmee ik hoop mijn eigen inkomsten te gaan genereren en financieel ook weer een stukje vooruit te komen.

Nog een fijne dag gewenst en succes vandaag.
| 09:49 |
Fijn dat je er dan zelf door hoeft met dat weer.. Ik ging naar dochter een uurtje terug om haar wakker te maken, maar ze wilde nog even dutten.. dus heb liggen kijken hoe engelachtig ze eruit ziet als ze slaapt :) Ik doe met je mee ik draai ook even een was en denk daarna beddengoed ook even ... Wat een fijn vooruitzicht voor 2018, succes! Het is je gegund :)
| 11:23 |
Ik zal het zelf waar moeten maken, en daar nog heel hard voor gaan knokken. Het is niet iets waarvan je kunt zeggen dat het makkelijk 'even te doen is', maar als ik iets wil bereiken qua financiele verbetering. Dan zal ik er voor moeten gaan, ongeacht hoe moeilijk het wordt. En ik heb in feite alles om er mee te starten. Nu moet ik de juiste weg gevonden krijgen ... en de drive om door te duwen als het moeilijk wordt en niet wil lijken te gaan lukken. Pfff moeilijke zinsconstructie ... maar je begrijpt me wel denk ik.
| 11:37 |
Ik wens je in ieder geval een hele fijne week toe
| 09:34 |
En ik jou hetzelfde :) ga mijn dochter maar eens uit bed trommelen de slaapkop haha
| 09:39 |
het is idd weeral maandag. Ik heb ook veel op mijn do to lijstje staan.
Hier is het rotweer. Regen en wind ....
Gelukkig is het maar buiten en zit ik lekker warm binnen. ;-p
| 09:30 |
Dan mag ik nog van geluk spreken. Het is wel koud maar helder weer op dit moment. Beter dan regen, al is de wind hier echt al ijzig brrr
| 09:39 |
ja, het kan er best wel koud worden he! wacht maar tot het winter wordt
| 09:44 |
Ja dochter heeft al een hele warme jas, nu ik nog want dat is eigenlijk nu al nodig sommige dagen.. Zij zit vast lekker warm dat scheelt :)
| 09:47 |
Het was een super challenge die mij heel blij maakt.
| 09:14 |
Mee eens, succesvolle challenge en mooi resultaat :)
| 09:19 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden