Kadootje van vriend: nieuwe #laptop !

Kadootje van vriend: nieuwe #laptop !


Ik ben zo blij als een klein kind! Al sinds we uit Nederland vertrokken typte ik mijn documenten/blogs op een 11 inch convertable laptopje. Het ding was al een keer hard gevallen, dus barst in scherm, ik gebruikte het touchscreen toch niet, gelukkig. Maar het zag er niet uit. Ook misten er intussen al toetsen en wat het allerergste was, dat hij maar 32gb intern geheugen had, wat dus na al die windows updates gewoon niet voldoende is.

Al zeker een jaar roept het kreng steeds dat ie onvoldoende schijfruimte heeft, en dat ie updates moet doen. Al meermaals haalde vriend hem leeg, maar conclusie is met dit model toch echt, het gaat niet opgelost worden. Er zit wel een SD card in natuurlijk voor eigen bestanden, maar het klein ding trok het gewoon slecht.

We hebben er goed plezier van gehad hoor, vele uren KODI en Netflix zijn erop gekeken, ondanks het kleine schermpje, en vele blogs tikte ik op het arm ding. Maar de tijd was toch echt gekomen om een upgrade in huis te halen, en eigenlijk hadden we een tweedehandsje besloten te halen, aangezien vriend ze toch helemaal zelf kan servicen en weet wat een goed machine is qua laptop. Maar helaas liepen we niet meer tegen QWERTY toetsenborden aan, en enkel tegen de Hongaarse QWERTZ toetsenborden. Maar nog belangrijker, aan elk ding binnen de prijs die we in gedachten hadden, mankeerde wel iets waardoor vriend het niet slim vond. Die had een slecht toetsenbord waar je op moet rammen zo ongeveer, de ander maar 16 GB SSD schijf, alsof je daar nog wat mee kunt, die was weer slechte processor en ga zo maar door.

Ik kreeg al bijna het idee dat we over een jaar nog met dat klein ding zouden zitten haha, tot hij gisteren middag eens even bij een paar andere winkels ging neuzen toen ik bij de kleine meid bleef die sliep. Ineens kwam daar een foto van een vlamnieuwe HP laptop 15,6 inch die wel aan alle eisen voldeed van mijn vriend :) Ik zag de prijs en dacht oh wacht eens eventjes, vriend legde me uit dat hij gewoon geen rommel wilde kopen, ik verdien er geld mee, en dat ding heeft zich in een paar dagen schrijven terugverdiend. Daar heeft hij wel een goed punt, maar het blijft dan toch even spannend of ik er net zo enthousiast over ben als hij. 

Gelukkig had hij dat perfect ingeschat, het is een pareltje, typt lekker, het scherm is precies groot genoeg en hij is gewoon helemaal van mij :) Vriend heeft de bon op mijn naam laten zetten, wat uiteraard niet had gehoeven, maar wel ontzettend lief! Hij heeft dus een Hongaars toetsenbord, waar we eerst niet aan wilden, maar vriend zegt als je 440 aanslagen blind per minuut hebt, dan stel ik hem gewoon op Engels in en dan komt het wel goed. Hij heeft gelijk, ik merk er niks van dat het een Hongaars toetsenbord is, doe gewoon wat ik altijd doe.

Intussen al gemerkt dat hij razendsnel opstart, een lekker soepel toetsenbord heeft, en wat een genot om weer een normaal groter scherm te hebben na die tijd. Ik ben ontzettend blij met dit geweldige kadootje en wilde dit graag even delen met jullie !

Mucha gracias mi amor!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat lief van hem.
| 00:00 |
Ja en er word echt heel veel gebruik van gemaakt.. die heb ik al wel terugverdiend ook :-) heel fijn :-)
| 00:03 |
Super. Doe je goed xxx
| 08:09 |
Ja ik moet zeggen dat het wel echt scheelt als je een fijne laptop hebt ipv zo'n klein rotding waar je ook nog eens helemaal schuin voor moet zitten met je hoofd om het te kunnen zien :) Zo typ ik heel wat meer blogs ;)
| 09:03 |
Zeker weten. Prettig werken is zo belangrijk.
| 11:27 |
Ow wat een fijn kado! Weer lekker schrijven!
| 23:25 |
Ja dat is het zeker :) heel erg blij mee en word volop geschreven haha
| 09:46 |
Kijk dat is mooi, betere tijden breken aan, geniet ervan.
| 18:34 |
ja doe ik trust me.. zo blij mee :)
| 18:36 |
Dat is nog eens een prettige verrassing! Nu kun je helemaal los gaan!
Scheelt het hongaarse zoveel van het VS-toetsenbord? Of alleen die 'z' ?
| 16:09 |
Ja dat was heel heel fijn ;-) en nu nog, word goed gebruikt. De tekens zitten ook anders, durf niet te zeggen uit hoofd wat er anders is ik typ blind. Kijk er niet eens op.. als ik kijk dan klopt t niet.. moet hem eens vergelijken met die ander een keer, want heb geen idee verder
| 16:16 |
Ja, blindtypen is erg handig/fijn. Doe ik ook zoveel mogelijk :-)
| 16:21 |
Tot ik dus een tekentje nodig heb die ik altijd spiekte lol, dan klopt t niet. kan gelukkig die ander erbij pakken als voorbeeld haha
| 16:35 |
Veel 'werkplezier' met je nieuwe 'speeltje'. Nieuw is altijd leuk he
| 16:03 |
dank je wel :-) zeker leuk!
| 16:05 |
Wat een feest zeg, super blij voor je.. geniet er lekker van he
| 16:51 |
Doe ik :) al flink geschreven op de laptop, heerlijk! Wat een verademing!
| 17:25 |
Altijd leuk een nieuwe laptop en ook altijd een verademing tegenover de vorige, geniet ervan!
| 22:37 |
Zeker weten alleen al het formaat en snelheid.. :-)
| 00:02 |
Super, dat is wel heel erg lief van hem!
| 20:38 |
Ja dat is het zeker :-)
| 21:13 |
:-)
| 21:14 |
Hoera!! Geniet ervan!
| 19:13 |
Doe ik :-)
| 21:13 |
Van harte gefeliciteerd. Mijn kleine hp heeft na jaren ook de geest gegeven. Voorlopig type ik alles op mijn telefoon en idd als je blind typt maakt het geen bal uit waar welke letter zit
| 18:46 |
Dank je, ik ben uiteraard zeer content :) Superlief! Nee ik heb er nog geen moment last van gehad dat QWERTZ toetsenbord. Enkel 1x gehad dat ik bij een teken moest nadenken waar zit die ook alweer.. maar dat is gewoon op te zoeken indien dat nog eens gebeurt.. tot op heden gaat het prima..
| 18:50 |
Idd geweldig luef van je vriend. Ook fijn dat hij er zoveel versyand van heeft. Heerlijk :) typ ze
| 18:54 |
Ja is zijn beroep he.. :) hij wou ook eigenlijk geen ander merk dan HP dus HP it is.. en ik ben daar ook altijd wel content mee eigenlijk.. :)
| 19:00 |
Ik heb ook altijd HP gehad.
| 19:27 |
Wat een verademing zal dat zijn! Veel plezier ermee!
| 16:24 |
Oh ja echt het ding wilde echt niet meer en die interne schijf is gewoon te klein voor die windows zelf. Mag max 2 jaar meegaan denk ik zodat je een nieuwe koopt. Plezier komt goed :-)
| 16:37 |
:)
| 16:40 |
Wat lief van Vriend! Geef hem maar een extra zoen!
| 15:26 |
Al lang gedaan trust me ik bleef smilen! :) Ben heel blij dat hij zo goed nadenkt over dit soort aankopen, want ik verdien mijn geld met de laptop, en zelf had ik echt een 2e handsje genomen. Nu gewoon 3 jaar garantie ook, in de straat notabene..
| 16:35 |
:)
| 16:41 |
Wat ontzettend lief van je vriend, je bent een echte bofbibs hahaha! Je verdient hem zeker terug en hoe fijn is typen op een goede laptop nou eenmaal niet! Ik vond een maand op dat miniding al niks haha.
| 14:24 |
Nou dat is ook echt gewoon een handicap, maar was er intussen aan gewend. Betekende wel elke langere blog, nekpijn van verkeerde houding, nooit echt relaxt typen, want het toetsenbord was ten eerste te klein en gaar. Nu heb ik echt een fijn ding voor mijn neus staan, en ik tik nu nog sneller dan op dat miniding. En lief, absoluut, meer dan lief, en ik was ook prima tevreden met zo'n tweedehandsje geweest, want ik weet dat hij zelf van alles kan om het maximale uit een laptop te halen, maar ik begrijp ook wel dat hij liever gewoon wat goeds aanschaft. Hij houd (net als ik eigenlijk) niet van rommel en ik moet zeggen dit was best betaalbaar voor een nieuwe laptop hoor, geen duurste van duurste, maar ook niet de minste.. Me very happy :) Het maakt mijn leven met bloggen een stuk comfortabeler :)
| 14:45 |
Nee... hahaha ik zeg ook in plaats van bofkont, bofbips!!
| 16:24 |
:-) zeg ook altijd bips tegen dochter als ik over dr billen praat (luier wissel) want dat zegt ze dan zo superschattig na :-)
| 16:36 |
Hihi ja enig!
| 16:41 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden