Mandala Uil Tekening

Mandala Uil Tekening


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onze dame is helemaal fan van uilen, zodra ze er eentje ergens ziet roept ze : OEEEHH (maar dan super schattig!) Vandaar deze mandala uil tekening :) En nog steeds komt ze het beeld kussen als ze deze uil spot :)

Na mijn tekeningen van de kat en olifant, nu een uil. Wat vinden jullie nu hij af is? Ik baal een beetje dat ik ben begonnen met de wat dikkere zwarte stift voor de omlijning. Deze bleek van minder goede kwaliteit dan gehoopt. Maar heb het geloof ik redelijk bij kunnen werken. Ik moet het hier helaas doen met de zogenaamde "chino" winkels waar ze soms heel veel hebben en af en toe iets goeds tussen ligt, maar in onze woonplaats vooral rommel spullen verkopen. Dus ik ben zelf nog zoekende naar wat de beste materialen zijn voor tekenen. Af en toe foute beslissing ertussen haha.

Als iemand nog tips heeft voor me, dingen die ik bijv in china kan bestellen voor leuke prijs maar wel goede kwaliteit, please let me know!i

Welkom op mijn blog!

 

Ik schrijf met veel plezier over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ik schrijf over misstanden die ik aan het licht wil stellen, maar ook humoristische verhalen door mij geschreven. 

Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek en heb ik sinds kort mijn creatieve tekentalent weer hervonden.

Kortom, bij mij kun je terecht voor vele onderwerpen.

©LivingThaGoodLife    

~~~

Deze blog mag gedeeld worden

 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind hem erg mooi! Teken je die over van een voorbeeld?
| 11:16 |
Deze dieren vond ik online als ik zocht op mandala en dan tekende ik de lijnen na van het scherm, maar na enige gelijkenis werd het dan toch vrij snel mijn eigen invulling.. maar zo kwam ik aan inspiratie :) was nieuw voor me
| 11:25 |
Oh super fijn. Is ook wel heel kalmerend vind ik, tekenen in het algemeen dan :)
| 15:44 |
Ja het is sinds ik in Budapest ben niet meer ervan gekomen, heb tijdens vriend zijn training weken in Belgie nog even een poging gedaan de sneakers van dochter te tekenen.. maar nooit afgemaakt.. Zit al dagen weer te denken zal ik? Maar ja die oorontsteking.. en ik ben even nog aan het denken WAT ik moet tekenen lol.. Als ik eenmaal bezig ben dan gaat het weer als een malle denk ik.. Maar het is even geleden dat ik even inspiratieloos ben lol
| 15:47 |
Dat ken ik zo hard... is met m'n krimpfolie juweeltjes ook. De ene keer als een trein, 10 ontwerpen per week en dan POEF. Geen tijd meer en dan weer weken niks :)
| 15:50 |
Ja hier was het echt omdat van alles misging met emigreren en huis regelen en een hoop stress.. En dan de laatste week die oorontsteking. Gelukkig is mijn vriend nu 4 dagen vrij, hopelijk kan ik dan even lekker een keer inspiratie op doen en weer even tekenen.. heerlijk ontspannend idd zoals jij zegt :) Wanneer komt je boek uit eigenlijk?
| 19:09 |
Hij is heel mooi geworden!
| 10:52 |
dank je probeer weer inspiratie te vinden haha
| 10:54 |
heel leuk gemaakt
| 04:34 |
thanks!
| 10:54 |
Heel mooi gedaan
| 17:19 |
thanks!
| 10:53 |
Ziet er weer gelikt uit.
| 21:47 |
dank je wel :)
| 22:36 |
Ik vind m echt heel leuk :)
| 16:18 |
Dank je wel ik ook wel :-)
| 16:20 |
Heel erg mooi!
| 22:18 |
Dank je!
| 23:04 |
Die is ook al heel mooi!
| 14:23 |
Thank you
| 14:23 |
Ik vind hem zo al prachtig
| 11:44 |
dank je wel :)
| 11:51 |
Wat ben je toch lekker getalenteerd. Schitterend vind ik hem.
| 11:32 |
Dank je wel wat een compliment :) hij is nog niet af he haha maar besefte me ineens shit heb nog geen foto gemaakt
| 11:33 |
Graag gedaan! Ik snap helemaal dat hij niet af is.
| 12:37 |
Ook echt weer heel erg mooi! Wauw
| 10:45 |
Dank je wel ga hem vandaag afmaken
| 10:46 |
Deze uil is ook cool zeg ,,,zo dus jij gaat het mij op de valreep nog moeilijker maken haha lol leuk ;)
| 10:30 |
Ik hoop het haha :-)
| 10:34 |
Denk het wel haha
| 10:44 |
Waauww heel erg mooi
| 10:13 |
Thanks :-)
| 10:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen