Mijn eerste #Steemit salaris en eerste keer traden met LiteCoin

Mijn eerste #Steemit salaris en eerste keer traden met LiteCoin


Ik heb een goede maand gehad qua verdiensten op Steemit. En tot op heden heb ik alles in de wallet laten staan daar. Een klein beetje gebruiken om steem power te kopen, maar het grootste deel heb ik in steem dollars laten staan. Zoals sommigen weten, is het bedrijf waar vriend voor werkt vaak erg rommelig qua afhandeling van betalingen. En het heeft mij vooral de nodige stress opgeleverd afgelopen periode sinds we in Hongarije zijn gekomen. Omdat we een voorschot hebben gekregen voor de huur en 2 maanden borg van dit appartement, en zij dit in 4 maanden terug gaan vorderen, heb ik besloten om een deel van mijn verdiensten uit te betalen.

Het zou eigenlijk pas volgende maand ingehouden moeten worden, de eerste termijn, maar om mezelf de stress te besparen, ga ik er eigenlijk maar vanuit dat het deze maand al word gedaan. Ik vind het belachelijk om 4 maanden lang op een houtje te moeten bijten, als ik gewoon geld verdiend heb met mijn schrijven. Ik heb er dus over nagedacht, en besloten een deel maandelijks nu uit te betalen, zodat als we het nodig hebben, het er gewoon is.

We hebben namelijk nog een paar kosten die we moeten maken, en zo ben ik er zeker van dat alles netjes betaalt kan worden, en ik niet bang hoef te zijn dat de maand langer is dan het salaris.. Na mijn uitleg was vriend het er wel mee eens, gelukkig. Want natuurlijk kan die steem dollar flink stijgen, maar wat als hij precies zakt op het moment dat we het geld nodig hebben? Daarom ga ik dit zo opvangen, ik heb gisteren 175 Steem Dollar overgemaakt naar mijn litecoin wallet. Totaal kreeg ik voor € 673 in mijn wallet aan Litecoin (3,7 en een beetje).

Eigenlijk wilde ik het meteen doorstorten naar mijn bank, maar iets hield me tegen, ik had het gevoel dat ik er vandaag wellicht meer uit zou kunnen halen. En zo werd ik vanmorgen wakker, en was hij € 18,50 gestegen in waarde (de LTC). Ik heb toen 2,6 LTC verkocht voor Euro's en zo pakte ik op dit deel vast € 48,10 winst. En had ik nog wat over om te zien wat ik ermee zou gaan doen. € 500 heb ik overgemaakt naar mijn rekening en zal ik eerdaags binnen hebben. Dit is dus ons reservegeld, voor als het nodig mocht zijn.

Ik had een paar alerts ingesteld, dat als de LTC boven een bepaald bedrag kwam, ik een seintje wilde krijgen. En vanavond gebeurde dat, dus heb ik weer 1 LTC verkocht met € 19 winst. Dus nu heb ik in die dag € 67 winst gepakt op mijn verdiensten.. En nog een klein beetje aan LTC in de wallet over. Stiekem vind ik het leuk, en dat had ik eigenlijk ook al verwacht. Eerlijk gezegd heb ik me al die tijd niet verdiept in deze dingen, omdat ik bang was het leuk te gaan vinden. Waarom bang? Nou eigenlijk bedoel ik dan de tijd die ik ermee bezig dacht te gaan zijn, en ik loop al over van dingen die ik wil doen, en aan het schrijven ben etc. 

Maar op deze manier, kleine beetjes laag inkopen en hoog verkopen, kost niet veel tijd en moeite en van dat bedrag aan winst kan een menig gezin de hele week eten. Ik ben me bewust dat het niet altijd zo snel zal gaan, of de moeite is, maar dat geeft ook niks. Het is allemaal geld wat ik heb verdiend zonder enige inleg, dus alles is mooi meegenomen. 

Ik ben happy :) 

Edit: een dag na de aanvraag van het uitbetalen staat het geld ook daadwerkelijk op mijn rekening! Supersnel dus.. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een handige manier van inkomen heb je gevonden. Slim!
| 20:53 |
Ja het is wel gewoon werken hoor.. want met af en toe een foto droppen ga ik het niet redden (fotograven met goede camera's is een ander verhaal) hetty bijv die wel :) Maar goed ik heb genoeg materiaal en ideeen om te schrijven en zijn net een nieuw nl projectje gestart ook dus leuk leuk :) en de verdiensten zijn meer dan prima al! Ideaal voor mij ..
| 22:34 |
Heel leuk voor je.
| 10:16 |
dank je wel.. ben nu aan het wachten tot de coins weer stijgen voor ik uitbetaal ;)
| 10:48 |
Slim.
| 10:59 |
Goed gedaan hoor!
| 19:53 |
Vond ik ook :) thanks!
| 20:09 |
leuk dat je er zo voor beloond wordt en lekker wat achter de hand kan houden
| 21:11 |
Ja dat is een fijn gevoel :)
| 22:28 |
Ik zeg nogmaals "Gefeliciteerd!", en dat het maar zo mag blijven doorgaan!
| 13:00 |
Thanks :-) lief van je! Ga mijn best doen :)
| 13:26 |
Ik zoek het boek: Steemit voor dummies ;-)
| 15:33 |
Ik geloof niet dat die er is.. haha velen zochten die voor jou volgens mij :-)
| 15:38 |
Ik voel een missie voor je...... ;-)
| 15:40 |
Nee kan ik er echt niet ook nog bij doen lol, too much :-) Anders ga ik nooit mijn doelen behalen .. Je moet t gewoon doen, ervaren en op de manier die bij je past en voor jou werkt.. De ene schrijft goed in NL de ander in Engels.. een ander is het best in fotograferen.. Ik doe van alles, probeer van alles en niet alles werkt meteen.. Maar dat geeft niks .
| 15:44 |
Het komt vast goed, ooit ;-)
| 15:46 |
Jawel ik gaf t ook op eerst hoor in juni toen ik lid was geworden.. was mijn tijd nog niet denk ik.. maar had dezelfde vraagtekens als de rest.. de clue is echt doorgaan ineens word je opgemerkt.. en vooral alleen schrijven wat bij jou past.. niet kopieren van anderen want dan gaat je reputatie eraan..
| 15:53 |
Ik schrijf zowieso (ook hier) alleen eigen content, dus ach, wie weet komt het goed, en anders niet... Ik heb al 0,032 steem dollar verdiend :-D
| 15:55 |
Bedoelde het ook niet naar jou persoonlijk hoor, geloof ik meteen.. Maar heb zelf ooit een blog van hier daar ook gezet, eigen materiaal dus, en dan komt die cheetah bot ook langs om je te vertellen dat er vergelijkbaar content is gevonden. Niet iedereen weet dat, ik dacht het is mijn eigen blog :) Maar dat vinden ze niet leuk daar haha. Goed zoeken naar de blogs waar je interesse liggen, daar reageren en interesse tonen. Dan gaan mensen als het gelijke interesses zijn ook bij jou kijken.. dat helpt echt.. En het is een begin toch.. ik zou willen dat ik destijds niet zo snel op had gegeven lol, maar goed is toch al zo ;) Snapte er zelf ook geen bal van en er waren ook amper Nederlandstalige blogs nu veel meer intussen.. Al schrijf ik toch liever in het Engels zelf.. ik wissel wat af...
| 16:02 |
Ah, ook geen eigen blogs dus? Dan ging ik net de mist in.... Weer iets geleerd!
| 16:04 |
Zou deze hier dan even in concept gooien ;)
| 16:34 |
Mooi om te lezen dat je er zoveel succes mee hebt en het geeft ook wat rust en een veilig gevoel wat achter de hand te hebben!
ik ben blij voor jullie!
| 14:52 |
Thanks.. en dat klopt helemaal. By the way.. Vriend says: " Hi ! "
| 15:06 |
Geen dank, haha en Enrique says 'Hi' back to friend! ;-)
| 21:40 |
Haha kreeg al op mn donder, want hij zei; doe m de groeten. Dus bij deze lol..
| 21:58 |
Ja maar de boodschap is wel overgekomen, haha! Niks aan de hand ;-) Groeten terug uiteraard!
| 13:12 |
Lol
| 20:57 |
;-)
| 23:44 |
Wat geweldig dat het schrijven zo goed gaat en je nu ook een reserve achter de hand hebt.
De steem moet/gaat dus naar litecoin en dan euro's. Mooi dat je ook daar nog wat winst op hebt kunnen pakken :)
Reden om heel erg trots op jezelf te zijn!
| 11:57 |
Ja het zou ook naar ethereum of bitcoin (je verkoopt je steem of steem dollars) ofzo kunnen maar die transactiekosten zijn hoger.. vele wegen naar rome.. deze weg verliep wel heel snel dus ik ben blij.. bij elke wisseling lever je wat in (zoals altijd) maar vamdaar extra blij dat ik even wat winst heb kunnen pakken :-) En thanks, ben ik ook echt .. :-)
| 12:03 |
De wondere wereld van... ik heb je blog in ieder geval opgeslagen en wens je heel veel inspiratie, schrijfsels en verdiensten toe. Je verdient het!
| 12:19 |
Ja I love it en voel me best n idioot dat ik niet eerder daarin gedoken ben, lol. Maar komt goed ik wens jou dat ook toe .. hopelijk komt t ooit goed dat aanmelden :-)
| 12:40 |
Nou niets tot dusverre... wie weet 3x scheepsrecht
| 16:32 |
Al gedaan intussen?
| 16:36 |
Lukt tot nu toe niet net als vorige keer melding dat ik in de wacht sta
| 16:45 |
Dat is leuk meegenomen!!!
| 11:11 |
:)
| 11:21 |
Prachtig dat je het zo kan doen
Ik wens je alvast nog heel veel succes!
| 10:04 |
Ja is toch te gek, het heeft enkel mijn tijd en moeite gekost, geen enkele cent eigen inleg.. ik vind het ook prachtig :) dank je wel !
| 10:31 |
Dat is héél mooi, gefeliciteerd met dit resultaat!
| 09:50 |
Dat vinden wij niet mooi, dat vinden wij heeeel bijzonder haha (sorry kon t niet laten, dacht eraan bij die heeeel haha) maar is zeker fijn, dank je wel!
| 09:53 |
:-)
| 11:33 |
Fijn dat je er ook nog winst mee hebt gemaakt.
| 05:32 |
Ja sowieso fijn haha :) Fijn achter de handje ;)
| 09:24 |
Super leuk gefeliciteerd dat is geen verkeerd inkomen. Mijn vriend is hier ook al een tijd mee bezig en begint ook de vruchten er van te plukken. Hij zegt dat dit een goed coin is en jij heeft zich er ook aal een tijd lang in verdiept. Als je meer wilt weten over een andere coin let me know. Hij is daar nu admin geworden en is ook een veel belovende coin
| 03:30 |
Nee hoor dat hoeft niet, mijn vriend is er al een hele tijd mee bezig zelf en zit er eigenlijk nooit naast met zijn advies. Dus qua nieuwe coins en ICO's laat ik dat aan hem over .. Ik heb dit ook eigenlijk alleen zo gedaan, omdat het kon. Het was een makkelijke optie. Zag een kans en nam die.. steem en sbd zijn weer goed aan het zakken, dus die ga ik verder voorlopig niet verkopen ;) ben net op tijd geweest haha
| 09:25 |
Ah fijn dat je al iemand hebt die je daar advies in geeft succes verder. Lekker bezig zo
| 00:02 |

Boeken & Taal
De heilige Rita
De heilige Rita
Boeken & Taal
Oorsprong
Oorsprong
Tech, Gadgets & Games
Aanbevolen Tech & Gadgets
Aanbevolen Tech & Gadgets
Boeken & Taal
Lampje
Lampje
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
Tech, Gadgets & Games
Aanbevolen Computers
Aanbevolen Computers
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden