Overzicht mijn Hoe werkt dat blogs (update 2-2)

Overzicht mijn "Hoe werkt dat" blogs (update 2-2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor wie graag tussen de hoe werkt dat blogs neust, heb ik hier een overzicht gemaakt van de blogs die ik daar zelf over heb geschreven.  Elke keer als ik een nieuwe heb geschreven zal ik hem updaten. 

Mijn Nederlandstalige Hoe werkt dat's :

Hoe werkt #Omdenken ?

Positief benaderen maakt het leven stukken makkelijker

Hoe werkt #Whois #Domaintools ?

Gebruik jij deze site weleens?

Hoe werkt het gebruik van #Hashtags ?

Gebruik jij ze al? Het werkt echt!

Hoe werkt #Cross-linking ?

Ook dit is een handige tip voor meer bezoekers...

Hoe werkt #Zello ?

Ken jij deze app al om contact te hebben met je vrienden?

Hoe werkt #Sexy zijn ?

Beauty really comes from the inside! Ook te lezen in het Engels...

Hoe werkt #Crowdfunding ?

Ken jij deze manier al van geld inzamelen?

Mijn Engelstalige How-to's :

How-to be #Sexy !

I try to write some of my blogs in English, so this one I posted in English and Dutch.

How-to travel by #Public #Transport in #Budapest

For those who visit Budapest, you should read this before you arrive!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw, jij hebt ook al veel Hoe werkt datjes gemaakt! Mooi overzicht!
| 18:03 |
Dank je wel, was hem alleen vergeten te updaten bij de laatste paar oeps..
| 18:36 |
Mooi gedaan! Zelf heb ik er nog maar 2 haha! Dus ik hoef nog geen overzicht te maken... ;-)
| 15:49 |
Thanks, handig voor mezelf ook.. ik wacht met smart op de optie dat we onze blogs voor onszelf kunnen indelen in categorieen namelijk :) Hint hint HJ! Heb net gereageerd op je nieuwste :)
| 15:50 |
Ja, ik zag het en gereageerd, dank je wel! Dat is wel een goed idee idd! Vanmorgen meen ik dat ik een post had gezien waar een verzameling of ander item was over 'How to's', nu ben ik hem kwijt. Weet jij dat misschien? Daar 'kon' ik iets mee maar weet niet meer precies wat...
| 16:02 |
hoewerkt.org daar vind je alle blogs met de tag hoe werkt dat onder.. Eerst waren alle blogs met hoe werkt challenge zichtbaar, en ik zag dus vandaag dat de mijne er ineens niet meer tussenstonden omdat de tag naar hoe werkt dat veranderd was. Dus heb ze nu bijna allemaal aangepast naar die tag, maar moet er nog een paar. meteen maar even doen..
| 16:05 |
Ok, moet je dan naar die site surfen of is het een blog op Yoors?
| 16:09 |
site www . hoewerkt . org
| 16:10 |
maar die stuurt je dan weer door naar de lijst met tags: hoe werkt dat hier op yoors :)
| 16:10 |
Ok, maar moet ik wel of niet de tags veranderen en waarin dan? Trouwens er staat een foutje in mijn blog; geen half jaar maar 3 jaar en dan pas geblokkeerd. Nu weet ik echt niet hoe ik aan dat half jaar kwam, ik zou zweren... :-( Maar ik pas het direct aan.
| 16:16 |
nou dan moet ik dus gaan graven in de wachtwoorden lol, maar dat is wel beter 3 jaar.. ik heb de tags aangepast van hoe werkt challenge (dat stond nl in HJ zijn blog ) naar hoe werkt dat (anders zie je ze niet in die lijst..)
| 16:24 |
Ok, ja ik weet niet of je net zo chaotisch bent als ik, haha! Maar 'in de haast' schrijf ik wachtwoorden die ik aanmaak snel op een pakje vloei om het later netjes op te schrijven. Vervolgens is het pakje leeg en gooi ik het weg... XD Scheelt dus al veel als je niet rookt, het is écht overal slecht voor, haha! De link had ik trouwens gecheckt en m'n nieuwe blog stond er idd tussen, dank je wel!
| 17:38 |
haha lol dat deed ik ooit wel overal briefjes en dan had ik het nodig kon ik alles doorspitten zucht... mooi dat het is gelukt
| 17:42 |
Haha, heel herkenbaar ja! Ja, weer een meevallertje ;-)
| 18:18 |
die moeten er ook zijn he!
| 18:50 |
Zeker! En bedankt! ;-)
| 19:44 |
* Zingt: "Er kan nog meeeeeeeeer bij...." *
| 09:43 |
Haha ja er is nog PLEEEEEEEEEEEEK zat haha
| 09:44 |
En ideetjes zat...
| 09:47 |
ja dat sowieso lol
| 09:52 |
Leuk zo een overzicht!
| 21:14 |
Thanks :)
| 21:22 |
Mooi overzicht. was wel een goed idee van HenkJan
| 16:56 |
Thanks, vind deze challenge ook erg leuk!
| 17:03 |
Amai, je hebt er al een aantal. SUPER !!
| 15:31 |
Ja en nog meer in concept intussen maar schrijf ze als ik er inspiratie voor heb steeds :)
| 16:20 |
doe maar!! ik heb al één en ander geleerd
| 16:27 |
Dat is leuk om te horen! :-) top!!
| 16:37 |
Fijn, die optie hier op Yoors he :)
| 12:16 |
Uh welke bedoel je precies ? :)
| 12:17 |
Post in post waarmee je zulke overzichten kunt maken.
| 12:22 |
Ja super handig.. alleen zou ik ook graag voor mezelf alles in kunnen delen in mappen.ofzo
| 12:31 |
Als uiteindelijk een website optie komt op Yoors, zal dat wellicht ook mogelijk zijn.

Kijk eens bij Dewaputra, hij heeft zijn blogs in categorieën onderverdeeld en als menuknoppen weergegeven in een rij (boven / onder) al zijn posts. Super.

Zelf heb ik een overzicht van mijn overzichten gemaakt.
| 12:34 |
Ja heb dat gezien bij hem.. maar nog niet in gedoken te kijken hoe hij dat had gedaan :) Tot die tijd maar zoals hierboven :)
| 12:46 |
Aan elke menuknop zit een overzichtspagina gelinkt ;)
| 12:50 |
Ja dat heb ik gezien, maar hoe ik dat dan weer zo in een blog krijg met een mooie opmaak.. nu even nog geen trek in daar in te duiken haha.. eerst maar eens zorgen dat alles op orde is en weer wat blogs herschrijven.. De rommel eruit halen enzo:) Maar zeker goede om als inspiratie te nemen, die heeft het mooi overzichtelijk gemaakt!
| 12:57 |
Rijtje woorden en daaraan de juiste links koppelen...
| 13:08 |
zo simpel dus haha
| 13:18 |
Ik denk soms ook ingewikkelder dan nodig ;)
| 13:26 |
Er zit wel veel werk en tijd in om dat boven of onder elk blogartikel te plakken.
| 13:26 |
Ja dat was ik niet van plan, ik zou het dan ook als soort inhoudsopgave doen ;) Als ik al mijn blogs (zeker met terugwerkende kracht) moet gaan aanpassen daarmee, dan ben ik nog wel even zoet haha
| 13:37 |
Daar ben ik ook niet zo 1,2,3 mee klaar en heb nog meer te doen ;)
| 13:46 |
Juist hehe
| 14:05 |
Dank voor je kado!
| 14:07 |
Kerstkado haha
| 14:19 |
LOL
| 14:20 |
Altijd handig, zo'n mooi overzichtje!
| 11:20 |
Ja, hou van overzicht. Hopelijk kunnen we in de nabije toekomst zelf onze blogs indelen in categorieen en mappen. Dat zou het zoveel overzichtelijker maken vind ik... :)
| 11:26 |
Mooi overzicht ook
| 10:09 |
thanks
| 10:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen