Blog overzicht: Emigratie #Budapest (update 4-10)

Blog overzicht: Emigratie #Budapest (update 4-10)


Zoals de meesten hebben gelezen, gaan we op zeer korte termijn emigreren (voor de 2e keer nog wel) van Spanje naar Hongarije. Ik heb verschillende blogs online staan over wat hier bij komt kijken en wat ik allemaal moet regelen voor vertrek. Om het overzicht te bewaren staan ze hieronder. De ene update ik elke dag, de ander misschien enkele dagen later.. Wil je niks missen? Volg dan deze onderstaande blogs.. 

Overigens zal ik van boven naar beneden posten hier, dus de nieuwste blogs vind je onderin.

Lees meer

En met deze bovenstaande blog waarin alles geregeld is voor vertrek naar Belgie voor training doeleinden van vriend zijn werk, wil ik dit overzicht in elk geval hierbij afronden. Het word anders wel een hele lange overzicht blog zo. Dus ik schrijf nu lekker verder over ons avontuur in Belgie, maar ga die blogs in een nieuw overzicht posten.. 

Intussen staat deze online, je kunt verder lezen over alles wat we meemaken in onderstaande blog overzicht:

Welkom op mijn blog!

Ik schrijf met veel plezier over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ik schrijf over misstanden die ik aan het licht wil stellen, maar ook humoristische verhalen door mij geschreven. 

Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek en heb ik sinds kort mijn creatieve tekentalent weer hervonden.

Kortom, bij mij kun je terecht voor vele onderwerpen.

©LivingThaGoodLife    

~~~

Deze blog mag gedeeld worden

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Makkelijk zo'n overzicht!
| 18:53 |
genoeg stof tot schrijven heb je gehad hahahaha
| 15:24 |
Pfoe is niet eens alles kan je nagaan
| 16:21 |
Handig overzichtje, ik ga eens kijken :)
| 18:36 |
Leuk :)
| 16:21 |
ohh... die ga ik eens een keer allemaal op mijn gemak bekijken ;-)
| 17:11 |
Enjoy, van boven naar beneden staan ze gepost in die blog :)
| 17:13 |
Volgens mij allemaal gelezen.
| 09:43 |
Zie t aan mijn berichten haha
| 09:54 |
;)
| 10:26 |
heerlijk om te zien wat een vooruitgang jullie boeken
| 16:18 |
Ja wel he :-)
| 09:54 |
Ik heb ze allemaal gelezen. Leuk gedaan. Was leuk om te lezen. Elke keer weer.
| 23:31 |
Dank je.. komt nog verslag van hier. Maar was zo moe heb geslapen tot.zojuist.. lol
| 07:49 |
Ik heb ze allemaal al gelezen. Spannend avontuur !!!
| 21:59 |
:) Ik ga morgen denk ik updaten , ben best wel moe nu, maar het zou zomaar kunnen dat ik straks wakker lig van de pijn (nogal hard matras totaal anders en met mijn blessure lastig slapen) maar het komt zo snel mogelijk online. Wil het deel hier ook graag delen, het is echt even vakantie voor we morgen gaan vliegen.. :) Dochter ligt al zeker een uur nock out, heeft zich zo voorbeeldig gedragen..
| 22:06 |
Rust jij ook maar even uit.
| 22:10 |
ja ga ik ook doen, om 12 uur weer eruit, dus voor die tijd genoeg rust pakken hier. waren dus nog gaan eten net ergens, maar dat wandelen was toen al teveel na een middag helemaal naar het strand te hebben gelopen. Dus morgen vroeg snel ontbijten ergens, en lekker nog een douche en zo relaxed mogelijk weg. Dan even overbruggen tot we vliegen.. Dus pak het maar even ervan nu..
| 22:14 |
Spannend heel veel geluk in Hongarije
| 08:25 |
Dank je zeker spannend. Dadelijk gaan de laatste spullen die niet meegaan morgen uit huis dus dat zal vreemd zijn vandaag hier :) morgen dagje zee voor we vertrekken heerlijk
| 08:28 |
Geniet nog even van de zee
| 08:30 |
Nou spannend hoor emigreren , er komt veel bij kijken. Handig om alles zo in een overzicht bij elkaar te zetten, ook mooi voor anderen die een dergelijke stap overwegen om eens te lezen ;-)
| 08:07 |
Ja wie weet heeft iemand er iets aan
| 09:59 |
Nou.. Spaans kun je al een beetje en nu nog Hongaars leren )))
| 17:56 |
Ja ben t aan.oefenen met duolingo.. deze keer begin ik op tijd hehe
| 17:57 |
))) heel veel success!!!
| 18:21 |
Leuk om het te volgen :)
| 21:55 |
:) lekker overzichtelijk zo aangezien het meerdere posts zijn toch :)
| 23:07 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden