×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn #Yoorsacademie #Resultaten week 2 & 3

Mijn #Yoorsacademie #Resultaten week 2 & 3


Zoals ik vorige week postte, waren mijn resultaten nadat ik inzicht begon te creëren in mijn Yoors blogs goed! Hiermee ben ik dus verder gegaan vorige week. Ik was even bang dat mijn resultaten de tweede week totaal in het niet zouden vallen met de week ervoor, omdat ik echt 3 dagen niks kon doen wegens omstandigheden. Gelukkig kon ik de laatste dagen wel knallen, waardoor ik alsnog in de + belandde op de eindstreep. Wel houd ik deze blog vrij beknopt met resultaten omdat ik dus wat minder tijd op Yoors door heb gebracht vorige week.

Hieronder 2 delen van het Excel document van week 2. Het betreft de top blogs in mijn lijst, en de onderste die wel boven de benchmark van 100 views komt. Zodat je ook meteen kunt zien wat het eindresultaat is. Deze heb ik even in een documentje aan elkaar geplakt. Ik heb namelijk teveel blogs om deze in 1 bestand hier neer te zetten. Zoals je ziet, alsnog week 2 een stijging van 12 % op de blogs boven de 100 views. Mooi, ik ben tevreden.

Ik heb dus een aantal dagen niet kunnen bloggen en daarin merkte ik dat ik wel iets teveel gedoe op mijn schouders haalde door elke blog ELKE dag te updaten in het overzicht. Ik heb dit nu aangepast voor de 3e week naar slechts 3 momenten in de week. Dit omdat vele blogs slechts minimaal stijgen in 1 dag, en ik het resultaat toch per week bereken. Het moet leuk blijven, en met deze kleine aanpassing, is het voor mij een stuk eenvoudiger om het inzicht te houden.

Handtekening ingevoerd

Ik heb inmiddels een handtekening gemaakt die ik in elke nieuwe blog meteen plaats. De oudere blogs die ik nog niet heb herschreven/geupdate hebben dit nog lang niet allemaal. Ik heb daarom een berg in concept staan, en zodra ik de blog bewerk, gaat de handtekening erbij, en komt de betreffende blog weer online.

Extra toevoeging Excel schema

Intussen kwam ik erachter dat ik het wel handig vond om te kunnen zien wanneer een blog is geplaatst. Zeker omdat, wanneer je hem eerst in concept zet, je na plaatsen de concept datum ziet. En dat vind ik storend. Vandaar dat ik nu een extra kolom toe heb gevoegd met de plaatsingsdatum. 

Grappig extra weetje is dat mijn top 10 volledig is veranderd. Leuk om wat wijziging erin te zien! Ik ga deze week proberen al mijn ideeën die in mijn hoofd hangen om te zetten naar blogs. Word er nogal onrustig van dat ik van alles wil maar het niet kan qua tijd en andere zaken. Intussen ben ik gelukkig wel weer enkele blogs rijker, en heb ik zelfs enkele oudere blogs weer nagelopen en geprobeerd de opmaak wat te verbeteren. Ik ben nog steeds niet geheel tevreden, maar ik weet intussen dat ik dat gewoon moet aankijken, het moment dat ik weer inspiratie heb voor het herschrijven komt vanzelf... 

Extra weetje is dat ik het supergaaf vind dat ik al enkele weken aan een stuk een uitbetaling heb gehad, terwijl ik dus voor de eerste uitbetaling echt wel wat langer moest sparen. Leuke bijkomstigheid!

Hebben er nog meer Yoorsies intussen een Excel bestand gemaakt? En bevalt dit? Of heb je net als ik intussen ook wat kleine aanpassingen en/of toevoegingen gedaan? 

Week 3 :

Afgelopen week heb ik wederom alles netjes bijgehouden in Excel. Echter wel slechts 3 meetmomenten per week gehouden. Om het mezelf wat makkelijker te maken. Hieronder zie je een geknipt en geplakt screenshot van de bovenste en onderste blogs boven de benchmark van 100 views. 

Mooi, wederom heb ik een stijging van 13,27 % behaald die week. Zoals je kunt zien heb ik (op 1 blog na haha) overal ook een datum van plaatsing in het schema toegevoegd. Dit heb ik gewoon geleidelijk aan gedaan, telkens als ik een bepaalde blog even ging herzien of een handtekening invoegde, even snel de datum meteen in het schema genoteerd.  Zoals men weet heb ik vele blogs, dus alles ineens aanpassen werd me wat teveel werk.

De eerste weken gebruikte ik verschillende kleuren in het overzicht afhankelijk van hoeveel views maximaal behaald waren. Dus tot 25 views die kleur, tot de 50 die enz enz. Nu heb ik het aangepast, en heb ik elke maand van plaatsen een kleur gegeven. Dit is bij wijze van test, omdat ik zo dan inzicht krijg of juist mijn nieuwe of oudere blogs hoog in de statistieken staan. Ik verwacht dat langzaam aan de oudere blogs ingehaald zullen worden door de nieuwe, gezien de veranderingen die ik door aan het voeren ben. Maar of ik gelijk heb, moet nog gaan blijken. Ik hoop dat zo met kleurtjes makkelijker te kunnen zien.

Hopelijk kan ik volgende week een nog beter resultaat tonen!

Welkom op mijn blog!

Ik schrijf met veel plezier over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ik schrijf over misstanden die ik aan het licht wil stellen, maar ook humoristische verhalen door mij geschreven. 

Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek en heb ik sinds kort mijn creatieve tekentalent weer hervonden.

Kortom, bij mij kun je terecht voor vele onderwerpen.

©LivingThaGoodLife    

~~~

Deze blog mag gedeeld worden

 
☆ Yoortainment2day ☆
Ik praat dus ook geen onzin als ik zeg dat het écht werkt, zo'n bestandje. :P
22-07-2017 10:06
22-07-2017 10:06 • Reageer
☆ Yoortainment2day ☆
Ik had deze week geen nieuwe artikelen. Stijging was ruim 6%, bij de hardlopers ongeveer 400 - 500 lezers per dag erbij extra.. In een week waarin ik 3 artikelen schrijf (uitgangspunt is 3 artikelen per week, geen overkill creëren) is het percentage stijging ruim 13% over het totaal, ongeveer 900-1000 per dag, mits goed gedeeld en gepromoot. Over het totaal percentage gaat het over grotere aantallen natuurlijk dan wanneer je een collectie hebt van posts die wat minder hoog scoren. Op dit moment scoort 18% van mijn artikelen >1000 lezers. Dat mag dus nog wel wat omhoog. :) Jij goed werk verricht! Ga zo door!
22-07-2017 10:02
22-07-2017 10:02 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Top zeg, 400-500 per dag. Ik heb er wel veel boven de 100 grens maar nog niet veel boven de 1000 maar verwacht wel dat het nu een stuk sneller zal gaan. Ik heb nu ook het overzicht weer wat aangepast met datum erin voor mezelf dat ik kan zien welke dus snel stijgen :) Al kan ik dat ondertussen wel enigzins inschatten op dit punt. Ik doe het nog steeds niet enkel voor de YP maar omdat ik mijn ei kwijt moet, en het blijven zo diverse onderwerpen, van sommige weet ik vooraf dit levert me max 100 op voorlopig, en dat is prima. Steek ik de tijd in en levert niet zoveel op als een ander die in 1 dag naar de 1000 vlamt. Prima hoor.. :) Ik ben toch echt tevreden hihi.. En dat dat werkt is logisch je krijgt inzicht. En door ermee bezig te zijn besef je je het ook beter vind ik. Ook al wist ik sommige dingen wel, nu ben ik er bewust mee aan de gang (net als die 2 uur gratis energie die we krijgen lol, ineens heel bewust van wat ik die 2 uur dan moet doen ipv overige uren haha)
22-07-2017 23:21
22-07-2017 23:21 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Ik heb wel een excel bestand gemaakt, al eerder. Maar dan een overzicht met blogs, zodat ik weet welke bij elkaar horen. Momenteel ben ik aan het opschonen. Mijn blogs over muziek al verwijdert. (Behalve een die wil maar niet weg)
20-07-2017 13:39
20-07-2017 13:39 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Hij moet zich schamen, die ene! Tss.. ik kom snel een kijkje nemen zodat ik ook jouw super blogs met tips kan delen met anderen. Kan alleen idd niet alles.tegelijk.lol.. step by step.. hihi
20-07-2017 14:22
20-07-2017 14:22 • 2 reacties • Reageer
Marilyn - Beauty by Lynn
zo nou zoveel moeite ga ik er niet in steken haha. Maar heel goed van je!
20-07-2017 12:34
20-07-2017 12:34 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Haha ieder zijn ding :-) ik zie yoors ook niet enkel als extraatje maar heb grotere plannen in de toekomst waar ik naartoe wil werken.. dus ben bereid wat meer tijd erin te steken
20-07-2017 14:21
20-07-2017 14:21 • Reageer
☆ Yoortainment2day ☆
Zo, wat ben je god bezig!
20-07-2017 10:56
20-07-2017 10:56 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Dank je.. ;)
20-07-2017 11:00
20-07-2017 11:00 • Reageer
An
Je bent goed en leuk bezig groetjes an creatief
20-07-2017 01:33
20-07-2017 01:33 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Dank je !
20-07-2017 08:13
20-07-2017 08:13 • Reageer