Sex, geen blad voor de mond!

Sex, geen blad voor de mond!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte met sex, was ik fan om het maar even zo te stellen..

Mijn eerste keer was geen negatieve ervaring, maar juist heel lekker. Ik heb mijn eerste jaren dat ik sex leerde kennen wat langere, vaste relaties gehad. 

Hoewel ik vroeger altijd heel onzeker was op school, en verlegen, heb ik op de een of andere manier op sexgebied vanaf dag 1 een zelfverzekerdheid gecreerd. Als ik sex had veranderde ik van die verlegen stille meid in een zelfverzekerde vamp. 

Het was ook altijd mijn favoriete onderwerp! Oh yeah, let's talk about sex :) dan leefde ik helemaal op. Ik nam geen blad voor mijn mond, als het hierover ging. Schaamte kende ik eigenlijk niet, ik vond het juist fijn dat ik dan zo zelfverzekerd was als het om sex draaide.

Mannelijke vrienden verbaasden zich eerst allen dat ik net one of the guys was als we het over sex hadden. Ik zei gewoon waar het op stond, en noemde het beestje gewoon bij zijn naam ;)

Ik trok op de een of andere manier wel echt alle mannen naar me toe, ook als ik ze niet kende.. op de een of andere manier had ik de sex-factor in plaats van de x-factor. Iets wat ik maar raar vond, want ik ben absoluut geen Doutzen Kroes, en heb geen top figuur ;)

Vroeger genoot ik wel die aandacht, en kwam ik er nog meer door in mijn element als ik dan eens sex had. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Overigens had ik dit wel gewoon met mijn vriend in die relaties ;) don't get me wrong.. 

Een open boek zijn, en mannen magneet zijn qua sex heeft echter jaren later mij in laten zien, dat het ook verkeerde mensen aantrok. Ik zag er geen kwaad in toen, en bedoelde er ook meestal niks mee, enkel gewoon lollige gesprekken over mijn favo onderwerp. Maar nu zie ik in dat er momenten zijn geweest dat ik misschien beter mijn mond had kunnen houden.. 

Inmiddels heeft sex een totaal andere betekenis voor mij, ik ben totaal niet meer die zelfverzekerde meid die ik altijd was tussen de lakens.

Ik mis die ik.. misschien vind ik haar ooit terug...

Hoe ben jij daarin? Ben jij een open boek als het over SexTalk gaat? Of hou je dat liever voor jezelf?

Welkom bij mijn blog!

 

Ik schrijf met veel plezier over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ik schrijf over misstanden die ik aan het licht wil stellen, maar ook humoristische verhalen door mij geschreven. 

Verder ben ik bezig met het schrijven van een boek en heb ik sinds kort mijn creatieve tekentalent weer hervonden.

Kortom, bij mij kun je terecht voor vele onderwerpen.

©LivingThaGoodLife    

~~~

Deze blog mag gedeeld worden

 


 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (19 reviews)
expand_more
Verberg reacties
JUist omdat dit ook mij ernstige schade aan heeft gebracht ben ik jaren al doende mijzelf te verwennen met allerlei soorten van behandelingen om er vrij van te worden.
Wat ooit mooi was en ernstig stuk ging...moest weer mooi worden
Nu ben ik verdorie bijna 65 en kan ik weer in traumatherapie..maar dan .. afgelopen emt alle onbewuste angsten en toestanden en jij bent nog jong
Zie eens of er daar ook trauma behandelingen mogelijk zijn..kan heel snel oplossen nl
| 21:13 |
Ja een nadeel woon in Hongarije nu ;-) dus even een therapeut bezoeken.. voor mij werkt schrijven tot op heden erg goed gelukkig..
| 21:16 |
Al gaande raak je ook veel kwijt ja... wie weet ooit eens in de toekomst..toch eeuwig zonde.
Tegenwoordig is er veel te zien en lezen, is ook fijn
| 21:21 |
Ja heb al veel gelezen :) Merk echt dat schrijven voor mij op alle gebieden het meest helend werkt.. ook om tot inzichten te komen.. ga je voor dat zelfde nu in therapie? hoeft niet te antwoorden natuurlijk ;)
| 21:25 |
Als klein meisje gebeurde er dingen die er niet mochten zijn en dus kwamen er antennes op mijn bol..hier moet je zijn en de weg via misbruikende mensen was snel gevonden. Na mijn huwelijk met een autistisch man, kwam er dus een zwaar geestesziek mens in mijn leven die in eerste instantie en wijs en charmant man leek, maar ernstig psychopaat etc.. bleek.
Dit onderwerp was zijn ziektebeeld en ik werd gruwelijk de klos.. de adrenaline gierde jaren door mijn lijf en k werd een mini elfje zo de zonen zeiden. Na mijn vlucht ging ik jaren mijzelf trakteren op alternatieve therapie soorten,maar moest ook krachtig blijven voor de kinderen. Ging niet diep..maar t bleef in rust.. er kwamen wat verschillende levenslessen na deze en uiteindelijk had ik mijn geestesrust ...tot mijn hart er ineens mee stopte en na vele operaties en sport revalidaties knapte ik niet op.. het bleek dus dat mijn fysiek lichaam niet genezen was van dat oude misbruik ooit.. en dus moet ik ..mag ik van mijzelf natuurlijk ook...alsnog toch alles gaan meemaken via vele zwaardere weg..maar t is mij alles waard om juist vrij te ordne van die onderbewuste zaken die jij nu ook zo goed kent..dus ja..over goed 6 weken de diepte in
| 21:51 |
Wanneer is die ik vertrokken? Met de kinderen? Ik weet niet of je er echt rare types mee aantrekt ik denk eerder dat bepaalde types niet weten hoe om te gaan met "recht voor de raap", " beestje bij zijn naam noemen" en al helemaal niet als vrouwen dat doen.
| 07:38 |
Nee die was al eerder weg.. het werd zeg maar een issue door omstandigheden, eigenlijk wist ik helemaal niet meer wie ik was toen die ellende begon in NL.. heb mezelf zeg maar opnieuw moeten " opbouwen" ofzo.. Klopt wel wat je zegt lang niet iedereen weet hoe ze daarop moeten reageren haha. Kan voor funny momenten zorgen :)
| 11:59 |
Knap van je. Ik weet nog steeds niet wie of wat ik ben.
| 12:03 |
Heeft wel tijd geduurd hoor, paar jaar totaal .. kijk er wel met raar gevoel op terug op toen overigens .. dingen hebben me getekend zeg maar
| 12:10 |
Dan nog is het je gelukt! Voelt het nu als iets onwezenlijks? Zonder kleerscheuren (littekens) ergens van af komen lijkt mij onmogelijk
| 12:14 |
Nee niet zonder kleerscheuren. Menig moment ga ik een soort van terug in de tijd.. maar tegenwoordig herpak ik mezelf snel.. een jaar of 1.5 geleden kreeg ik het spaansbenauwd als dat gebeurde.. maakte de hele (tot op dan fijne) ervaring een met een rot randje.. Maar kom er wel ;-) er komt nu eindelijk rust in de tent en merk dat ik hier in huis echt geniet van de rust :-)
| 15:36 |
Fijn dat het huis bevalt :) dus al een beetje thuis gevoel. Het dametje ook?
| 17:12 |
Ja zeker.. is hier wel op haar plek :-)
| 18:01 |
Hier in mijn omgeving is het nog vaak taboe.
| 22:10 |
ach ja, dat hou je toch denk ik..
| 22:37 |
ja die herinner ik me nog
| 18:03 |
:)
| 18:15 |
Een spannend onderwerp ...
| 14:08 |
Ja dat is sex wel haha
| 14:14 |
Ik ga deze delen voor je.
| 20:23 |
Tof dank je moet echt nog maar weinig views lol
| 21:19 |
Ik hoop dat je er meer krijgt. Ik heb ook altijd weinig views. Je mag als je wilt bij mij ook alles delen als je wilt. Graag zelfs.
| 11:57 |
Ik ga ze delen, alleen heb ik niet zon breed netwerk qua delen heb vele malen meer views dan supporter views :) maar ik ga kijken voor je waar ik wat kan delen alle beetjes helpen :)
| 12:01 |
Wat lief dank je. Ja alle beetjes helpen.☺
| 12:12 |
Hangt van het gezelschap af. Ik ga niet zomaar overal en tegen iedereen er over praten.
| 17:25 |
Snap ik ;)
| 21:19 |
ik hou het toch liefst binnen huis
| 16:02 |
goed toch :)
| 16:10 |
Ik ben openboek naar mijn partner toe maar naar anderen in mate
| 11:24 |
De partner is het belangrijkste toch :) daar heb je mee van doen :)
| 12:16 |
Precies das waar
| 19:35 |
je wilde ik terug ontdekken of verkennen, komt wel, op tijd en stond! ;)
| 01:45 |
ja dat komt ook wel hoor :)
| 01:47 |
the only constant in life

is

CHANGE

;) X
| 02:28 |
Goede blog! Ik herken mezelf hierin :)
| 21:02 |
Dank je wel :)
| 21:29 |
Heel goed blog! Het is goed als men er over kan praten maar moet inderdaad geen verkeerde lui aantrekken.
| 17:43 |
Thanks!
| 17:51 |
Je weet wel waar je het over hebt wat dat betreft ja.......
| 19:04 |
Als je er open en eerlijk met je vriend over kunt praten, komt die ik wel terug. Trauma's hebben tijd nodig en die moet je het geven. Heb je daar hulp bij? Ik kan je anders EMDR erg aanbevelen, dat heeft mijn trauma's ook een plekje kunnen geven en ik geniet daardoor weer met volle teugen van seks. Dus zeker de moeite waard.
| 21:31 |
Nee schrijven helpt me momenteel. Woon in spanje nu en ben de taal nog niet zo machtig. En engelssprekende psych is niet in de buurt .. helaas
| 21:37 |
Dan wordt het inderdaad erg lastig, maar blijf dan vooral schrijven en wie weet gaat het binnenkort wel een stuk beter. Heb vertrouwen, dan komt het goed.
| 21:41 |
Yes, I will.. thanks!!
| 21:59 |
Jammer ja.... bij mij andersom. Nooit geweten wat sex is en pas na mijn 50e ontdekt:) Ik hoop voor je dat je de sex-factor weer terug vindt!
| 21:25 |
Jeetje wat een gemis dan.. maar hey je kunt er wel de rest van je leven nu hopelijk van genieten :)
| 21:36 |
Tja klinkt bekend
| 17:27 |
Sund
| 21:28 |
het is jammer dat bepaalde dingen hier de oorzaak van zijn, maar naar mate je ouder wordt, trouwen kids wordt alles helaas ook anders. in sommige dingen groeien we maar helaas het ongeremde gaat eraf. dit mis ik ook
| 16:46 |
Ja dat is een punt waar het mee te maken heeft, maar daar hebben wij nog wel onze weg in gevonden. Het zijn meer traumatische gebeurtenissen die naar boven komen die mij hebben veranderd. Waardoor ik geremd word. Sonde he ? :(
| 16:48 |
ja dat is sonde, maar heb je al eens met iemand erover gepraat die jou kan helpen om het een plekje te geven? vergeten doe je helaas niet, maar als iets een plekje krijgt helpt het wel om het te verwerken
| 17:46 |
schrijven is mijn verwerking ;) werkt het beste van allemaal voor mij..
| 17:48 |
dan komt het vanzelf wel goed ;) alles heeft tijd nodig
| 17:51 |
yes, true :)
| 17:52 |
Die zal je nog wel terug vinden ;)
| 15:45 |
We doen ons best!
| 15:47 |
Mooi en eerlijk artikel! En je kan die ik zeker terugvinden hoor!
| 15:40 |
Ja ga ik vanuit mijn mindset nu is al stukken beter dat helpt ;)
| 15:47 |
Dat is het hem ook natuurlijk... De mindset! Het begin van veel (om niet alles te zeggen)
| 15:50 |
Mee eens
| 15:57 |
Tja, wie mist dat niet denk ik dan ;-)
| 15:28 |
Ik mis hoe ik er toen in stond.. bepaalde dingen hebben alles veranderd. Dat vind ik klote :(
| 15:30 |
Ja dat is een trieste vaststelling.
| 15:32 |
Ja heel jammer komt vast wel goed ooit
| 15:37 |
Ik las vandaag dit trouwens. Past wel bij jouw post :) www.brainwash.nl/zo-krijg-je-een-saai-seksleven/paulien-timmer?utm_source=email
| 15:34 |
Ik ga hem lezen!
| 15:37 |
Ps brandende vraag waar jij alleen antwoord op hebt denk ik? yoo.rs/livingthagoodlife/blog/aantal-yoors-leden-1492262530.html?Ysid=45920
| 15:41 |
Ja inderdaad
| 15:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen