×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Re: Verliefd, Verleid, Overmeesterd. | 1 | Introductie


Verliefd, Verleid, Overmeesterd.

Ik begon dit verhaal te schrijven in April 2017, en de reacties waren top. De lezeres bleven me vragen wanneer er een nieuw deel uit kwam. Helaas begon ik het steeds minder leuk te vinden om in het Nederlands te schrijven, waardoor ik me meer op Engelstalige artikelen richtte. Na het doorspitten van wat oudere mappen op mijn laptop, kwam ik het verhaal tegen, en besloot ik dat dit het moment is het te herschrijven. De namen van de personages zijn aangepast, er zijn nieuwe personages bijgekomen, en ik heb de introductie langer gemaakt. Tevens heb ik ook spelfouten verwijderd. 

Grappig om te zien hoe de schrijfstijl in een paar jaar tijd kan veranderen. Ik hoop dat ik de oude lezers die het destijds een leuk verhaal vonden weer kan prikkelen het te gaan lezen, en vooral ook dat zij de herschreven versie ook beter vinden dan het origineel concept dat ik in 2017 plaatste in 5 delen.

Zoals altijd waardeer ik jullie feedback enorm, en hoop dat jullie blijven plakken om de volgende delen ook te lezen wanneer deze online zullen verschijnen.

Deze keer heb ik wel mijn alias erin vermeld, ik heb deze naam rond die periode aangenomen op Engelstalige platforms, en hij past bij mij. 


Auteur

Anouk Nox
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts