Even voorstellen..

Even voorstellen..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nou, zoals jullie bij mijn introductie al hebben begrepen, ik ben Lobke. Ik ben zestien jaar oud, in maart wordt zeventien.  Ik woon in Noord-Brabant, de leukste provincie van heel Nederland natuurlijk. Ik heb twee verschillende huizen omdat mijn ouders zijn gescheiden. Het is jammer,maar ik kan er prima mee leven. En er zitten natuurlijk ook voordelen aan waar ik dan ook optimaal gebruik van maak :) Ik woon bij mijn moeder samen met mijn twee andere zussen. En bij mijn vader is het een huis vol, we wonen daar met 7 man. Mijn vader en zijn vriendin, haar twee zoons en ik en mijn zussen. We hebben net een nieuw huis gekocht en zijn flink aan het verbouwen nu.

Ik heb vorig jaar mijn vmbo-t diploma gehaald, en doe nu nog 2 jaar havo er achter aan. Nadat ik mijn havo-diploma heb gehaald wil ik de opleiding tot forensisch onderzoeker gaan doen op de hogeschool in Amsterdam. Dit lijkt mij zo gaaf, ik roep dit al sinds dat ik klein was. (ik ben nu nogsteeds niet echt groot met mijn 1.65 ;)In mijn vrije tijd speel ik graag hockey in de MA2 van HOD, ik train zo een 2 keer in de week en op zatedag een wedstrijd. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen. We gaan zaterdags vaak met de groep opstap, of een lekker hapje eten.


Ik heb als sinds 19-11-2014 een relatie met mijn lieve vriend Mike. We zijn al ruim 2 jaar erg gelukkig met elkaar. We doen vaak leuke dingen samen, of hangen lekker op de bank en kijken netflix.


Wat ik vooral ga bloggen is vanalles. Ik probeer een ruim aanbod te geven zodat er voor ieder wat leuks bij zit. Iemand leuke ideeën waar die iets over wilt weten of horen, laat het me weten en dan zal ik kijken wat ik er mee kan!

Voor nu weten jullie een beetje wie ik ben en wat ik zoal doe in het dagelijks leven. Laat een leuk berichtje achter, of stel je vragen als je nog meer te weten wilt komen over mij.

Liefs, Lobke
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi stukje, leuk inkijkje in jou leventje. Wens je veel geluk samen met je vriend en succes met de opleidingen!
| 13:35 |
Gezellig! Nog een brabander erbij, welkom :)
| 12:02 |
Welkom op yoors,leuk geschreven je intro!
| 08:13 |
Leuke intro, ik volg je! :)
| 18:41 |
Leuk, dankjewel!
| 19:19 |
Leuk ik ga je volgen :)
| 17:04 |
Dankjewel!
| 19:19 |
Mooie intro van jou zelf hoor.
| 15:58 |
Dankjewel Johan!
| 16:01 |
Leuk! En je hebt natuurlijk gelijk, Noord-Brabant is wel zo'n beetje de leukste provincie van het land.
| 15:51 |
Zekerweten, en dan ook nog is bij in de buurt bij Eindhoven de gekste!:)
| 15:53 |
Vlakbij de stad der steden dus: 's-Hertogenbosch
| 17:04 |
hahaha, jaa dat is inderdaad in de buurt!
| 19:18 |
Wat een leuke uitgebreide introductie!
| 15:43 |
Dankjewel, fijn om te horen !
| 15:46 |
Wat leuk dat je jezelf zo lekker uitgebreid voorstelt! Ik ga je volgen, lijkt me enorm leuk!
| 15:24 |
Dankjewel, ik twijfelde eerst of dit wel iets was, maar erg leuk om te horen dat je het leuk vond!!
| 15:46 |
Welkom op yoors, en super leuk je wat beter te leren kennen!
| 15:23 |
Dankjewel!!
| 15:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen