Gebroken, maar nog heel

Gebroken, maar nog heel


En ik droom de dag dat jij gegaan, maar niet vertrokken bent. Ik wil je hebben, maar verliezen ik wil je houden, te verwend? Het geeft niet, want ik weet dat je blijft totdat je gaat. Maar áls je ooit vertrekt in gelogen werk'lijkheid. Mag ik dan heel misschien,voorzichtig met je mee? Want in verloren ilussies wil ik niet één zijn, maar twee.

(Bron is Google liefdesverhalen)

(Bron foto zie naam in de foto) 

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi citaat en met mooie betekenis..
| 15:07 |
Goed geschreven hoor!
| 18:43 |
Is de enige echte liefde onmogelijke liefde? Dat geloof ik niet... onmogelijk is vaak een illusie, geen werkelijkheid, een liefde die veilig is omdat het toch niets kan worden
| 11:49 |
Mooi om over te schrijven: LIEFDE!
| 22:58 |
ja inderdaad haha ik vind het leuk om over de liefde de plaatsen
| 13:32 |
t Mooiste wat er is, doe je goed aan
| 16:41 |
Heel erg mooi
| 22:08 |
dankjewel
| 13:32 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden