×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
In het begin

In het begin


Bij deze de aftrap van mijn blog. Aangezien ik nul ervaring heb met het opzetten van blogs of het schrijven van artikelen wordt dit voor mij waarschijnlijk een ontzettend leerproces. Ik hoop dat jullie mij hierin zullen volgen en dat we met zijn allen over een jaar terug kunnen kijken op de reis die we samen hebben gemaakt. Tegen die tijd hoop ik dat de blog tot een succesvol platform is uitgegroeid waar mede handwerkers hun hart kunnen ophalen bij alle inspirirende content. 

Ik zal hier de voortgang van mijn projecten delen. Tips en tricks, inspiratie, tutorials etcetera. Ik zal artikelen schrijven, foto's delen en videos plaatsen dus volg mij nu om up-to-date te blijven! 
Vera van Doren
Dit is leuk. Ik verwacht er wel wat van
15-11-2017 16:15
15-11-2017 16:15 • Reageer