×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
onder een steen

onder een steen


'Straks denken mensen dat je onder een steen leeft. Verpakt in aluminiumfolie, zonder internetverbinding.'

Nee hoor, ik heb de afgelopen periode niet onder een steen geleefd. Ik ben druk bezig geweest met reisjes maken en genieten. Zo zijn wij de afgelopen 2 weken naar Arnhem en Orvelte geweest en staat voor komende week Berlijn nog op het programma. Daarnaast ben ik heel druk bezig met mijn studie. 

Daarnaast ben ik natuurlijk ook nog druk aan de haak. Zo ben ik eigenlijk met heel veel dingen tegelijk bezig. Zoals bijv. de Bobble Stripe Blanket van Bella Coco; een Virus Shawl; Temperature Blanket en nog wat kleine dingetjes. De Bobble stripe leek mij aanvankelijk heel lastig en naar. Maar ik moet toegeven dat ik het een heel fijn patroon vind. Mijn virus shawl is bijna af. ben nu met één van de laatste bolletjes bezig. Mijn temp blanket werk ik eigenlijk vooral aan bij gebrek aan inspiratie of zin in andere WIP's. 

Voor alle handwerkers onder ons; Ik ben benieuwd waar jullie allemaal mee bezig zijn momenteel? Share your WIP en ervaringen!
Creaci
Ik ben met kerstsokken bezig en een deken en figuurtjes uit het boekje haak het dorp van toen Net weer een eigen patroon gemaakt van een vlinder. Altijd lekker aan de haak.
19-09-2017 23:51
19-09-2017 23:51
_PetitCorbeau_
Je kan er maar van genieten!
03-08-2017 11:14
03-08-2017 11:14
Nadine Peeters
hoe leuk, ik ben een kleedje aan het haken voor mijn dochter
02-08-2017 21:10
02-08-2017 21:10