×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Geen inkomsten..en nu?

Geen inkomsten..en nu?


Ik hoefde me nergens geen zorgen over te maken.

Dat ik ontslag kreeg omdat ik 80/100 was afgekeurd was een normale procedure, maar omdat ze eigenrisicodrager zijn zou mijn uitkering via hun lopen en voor mij veranderde niets alleen de contactpersoon.

Zorgen? Nee, niet doen, ik moest aan mezelf denken en beter worden, gelukkig worden, omdat ik dat mocht zijn.

Ja, ja twee maanden na het ontslag nog geen inkomen gehad. Een inkomen wat ik geen salaris noem omdat ik er niet voor werk. Eindelijk durfde ik na lange tijd, tijd voor mezelf te nemen omdat dit ook bij de acceptatie hoort en helpt bij de verwerking.

Geen zorgen, wat klonk dat fijn, ik mocht loslaten. En zie wat er gebeurt...... Mijn ex werkgever geeft Robidus de schuld en UWV vind het gedrag van werkgever niet acceptabel, daar zit je dan tussen in. Geen zorgen, klinkt er cynisch in mijn hoofd.

Een brief van Robidus namens de werkgever dat ze het UWV hebben gevraagd om een herkeuring maakt dat mijn verslagenheid en ongeloof omslaat in woede.

Woede, die als dit wordt aangewakkerd een algemene woede wordt en de grond onder mijn voeten wegvaagd. Ik heb zoveel woede in me zitten dat ik juist alle situaties vermijd waar ik boos over kan worden omdat dit een bijna demonische vorm kan aannemen.

Om dit te beheersen kost zoveel energie. Het blijft niet bij; Hoe durven ze, geen contact over hoe ik uitbetaald ga worden omdat niemand weet hoe dat moet omdat ik niet meer in dienst ben, maar wel een zo'n brief. Mijn collega's niet inlichten dat ik niet meer terug kom, maar wel zo'n brief. Geen mail of telefonisch contact hoe dit opgelost wordt, maar wel zo'n brief.

Het gaat verder; zie je wel, niemand is te vertrouwen, zie je wel, je bestaat niet meer, zie je wel, het was beter als iedereen van je af zou zijn, je geeft alleen maar problemen, er is altijd wel wat met je!

Ik hou me rustig, neem nog een quitapine zometeen naar de stad met mijn pup, niet boos worden, en afleiding zoeken.

Geen zorgen maken............maandag is iedereen weer bereikbaar....

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties