Lelijke oude gewoontes

Lelijke oude gewoontes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ze roepen met hun krakende krassende stemmen in mijn hoofd en maken me onzeker; Die lelijke oude gewoontes die me inhaalden terwijl ik groeide en de nieuwe aanvaarde en terwijl ik ontwikkelde, hoorde ik hun onder mijn voeten kraken. 


Ik had wat goede reacties ontvangen over de inhoud  van een blog die ik schreef. Ik was blij met mijn post en de leuke reacties, maar ze wilden niet zinken, ze ontbonden, vervlogen voordat ik ze kon vasthouden.                                                   Ik voelde me nog steeds een mislukking, een nutteloze schrijver. Je bent helemaal geen schrijver hoe kom je daarbij 'Niemand leest het' schreeuwde het in mijn gedachten, terwijl ik zeker wist dat het door anderen was gelezen. 'Waarom intresseert me dat ook en doe ik de moeite? Dit is je reinste verspilling van tijd.Je kan beter wat nuttigs doen, ach ja vergeten, er lukt niets, nopes, nada ' Ik kon de afkrakende stemmen horen, en mijn handen worstelden in de leegte om hun mond te zoeken en ze te bedekken, het zwijgen af te dwingen. Maar op dat moment kon ik ergens mezelf reflecteren en relativeren en mezelf vertellen dat die afkrakende stemmen niet van mij zijn, zij behoren toe tot anderen en hebben bijgedragen aan mijn onzekere gevoel over mezelf.Ik hoef niet naar hen te luisteren, zelfs niet als ze de eerste zijn die opstaan ​​en het hardste schreeuwen. 

Ik kan andere stemmen horen als ik geduldig en aandachtig luister, ik hoor ze zeggen dat ik blij en gezegend ben met mijn schrijven.    Ik hoor het mezelf vragen in een gebed en voel meer kracht. Ik kan mijn gedrag, mijn eigen percepties over mezelf, veranderen.                         Ik kan een veilig gevoel en zelfvertrouwen opbouwen. Dit is een strijd, het is keiharde strijd, en ik verlies tot nog toe vaker dan dat ik win. Maar de strijd aangaan is altijd nog  aangenamer dan het luisteren naar die lelijke oude gewoontes met hun afkrakende krasse stemmen uit het verleden.Ik strijd zodat ik vertrouwen krijg in mezelf en het geluid van de afkrakende stemmen hoor vervagen en ben opgelucht dat 1 oude gewoonte is vervlogen voor heel even.

LotteBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel herkenbaar. Ik denk dat er veel veel meer dan jij bevroedt, met dezelfde worsteling rondlopen. Weg met die onzekerheid, weg met het negatieve. Schrijf gewoon omdat het in je zit, luister niet, negeer en doe waar je jezelf het lekkerst bij voelt. Succes.
| 22:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen