Mijn grote lieve schat... afscheid

Mijn grote lieve schat... afscheid


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En dan is het zover.Je weet je kunt het niet meer rekken.Emotioneel niet en rationeel niet.Rationeel zegt als eerste, het is zover, je weet het, dit is het beste, zo is het goed.Emotioneel roept, ja ik weet dat het het beste is, ik weet dat het genoeg is, maar kan ik nog niet niet wat langer hem bij me houden? Nee je weet het kan niet meer.Voor twee maanden heb je een van ouds zwerver in huis gehouden.Gewoon om hem nog even bij je te hebben.Je weet, hij kan nooit meer zichzelf zijn.De kerel die over alles heen loopt, zijn weg kiest waar hij zelf heen wil, vrijheid blijheid en een vaste plek waar hij de menselijke liefde kreeg en eten.Hij had het prima voor elkaar, mijn zelfstandige zwerver die ons huis had gekozen om verzorging te krijgen.Hij die aan voelde als het slecht met me ging en zijn vrije zwerversbestaan opgaf als hij wist dat ik het nodig had.Dan was hij er gewoon, altijd!En nu, nu moet ik beslissen.Eigenlijk niet natuurlijk, in de natuur was hij een paar maanden geleden al lang dood geweest.Puur uit eigen egoïsme wou ik hem nog vasthouden, voelen, aaien.Zijn zachte vacht en al wordt die week na week, dunner en vetter, het maakt niet uit, hij snort toch nog!Al weet hij niet meer hoe hij moet liggen, hij vraagt nog om eten, aandacht en is blij als hij bij mijn ligt.Dat hij degene was die buiten zijn eigen territorium had en de koning van mijn tuin, dat vergeet ik liever op dit moment.Nu hij al twee maanden binnen is gaat het toch aardig goed?Tuurlijk heeft hij om de dag nu een slechte dag, begint hij te stinken en slaat met zijn staart als hij pijn heeft, en dat is bijna de hele dag..Maar hij is nog warm, en komt bij me, al trillend omdat hij geen evenwicht meer heeft ligt hij bij me, en snort.. Dan is hij toch blij?Dan is het toch goed?Waarom dan morgen.Waarom dan definitief afscheid.Wie ben ik om dat te beslissen, maar wie was ik om dit afscheid te rekken.Ik ben degene die van hem de benadering heb gehad en geaccepteerd wat ik van niemand gehad.Om dit iemand uit te leggen die geen liefde kent voor zijn huisdier is onmogelijk.Morgen om 14.00 neem ik afscheid van mijn lieve maatje.Hij die begrijpt wat niemand ziet...

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sterkte na deze moeilijke keuze.
| 23:32 |
Sterkte morgen, je maatje is er dan niet meer, maar hij zal er altijd zijn...
| 17:11 |
Wens je heel veel sterkte
| 15:15 |
Heel veel sterkte, er klinkt heel veel liefde uit je verhaal voor een heel speciaal dier!
| 08:31 |
Veel sterkte! Zo droevig!
| 23:30 |
Ja verdriet is niet te benoemen, wat naar is dit
| 23:35 |
Een lastige maar zo te lezen wel de beste beslissing voor je maatje. Veel sterkte alvast..
| 23:26 |
Dank je wel.
| 23:34 |
Veel sterkte met deze moeilijke beslissing
| 22:54 |
Dank je wel, naar om te beslissen maar wel het beste
| 23:36 |
Ik moet er echt nog niet aan denken mijn poezebeest te verliezen. Bah. Sterkte.
| 22:30 |
Oh nee is wel het laatste waar je aan wilt denken, maar bah , leven is zo realistisch sons
| 23:34 |
Sterkte met je dappere besluit.
| 22:29 |
Dank je wel, zal het hard nodig hebben
| 23:33 |
Sterkte altijd een lastige beslissing. Maar wat je kiest is goed omdat het voort komt uit liefde
| 21:49 |
Ja dat wel. Een volwaardig leven heeft hij niet meer, en dat is absoluut niet goed.
| 21:56 |
ja, iedere keer verleg je de grens weer, ik ken het... heel veel sterkte morgen, je zult veel verdriet hebben, maar ook een grote liefde gekend hebben, de liefde van een kat... ik ken het, ik heb een half jaar geleden mijn grote kattenliefde verloren, en heb daarover dit blog geschreven, dat ik nooit had willen schrijven. Ik mis hem nog altijd. yoo.rs/marjolein.smet/blog/midas-afscheid-van-de-liefste-kater-1506847554.html?Ysid=76006 Sterkte....
| 21:45 |
Ach, het verhaal van Midas gelezen. Onvoorstelbaar wat zo'n n lieverd je kan geven. Dit is voor mij ook een afscheid van 30 jaar een huisdier. Ik weet niet of ik er weer aan begin. Zo moeilijk, afscheid..
| 21:55 |
Heel veel sterkte voor je morgen. Hij zal blij zijn dat jij voor hem gezorgd hebt en hem een veilige plek gegeven hebt, neem die gedachte met je mee.
| 21:42 |
Ja och dat wil ik graag. Dank je wel
| 21:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen