×

Yoors


Inloggen
×

YoorsStorm op komst

Storm op komst


De afgelopen weken heb ik me van alles afgevraagd. 

Wat ga ik doen in de toekomst, nee, laat los dat komt vanzelf!

Als ik een cursus ga doen en zelf iets ga beginnen, nee, houd op dat gaat nog niet lukken, geduld.

Wat als het niet meer word dan dit, nee, dat weet je nog niet, niet invullen.

En zo gaat het maar door. Dit terwijl iedereen zegt, ga lekker ontdekken wat je leuk vind, dan komt het vanzelf. Ja, ja, iemand als ik die alles onder controle wil houden aangeven dat die iets op zich af moet laten komen.  Nee, dat is lekker. Lekker doen wat je wilt, ja, ja, zo zit de wereld in elkaar zeker.

Ik geef mezelf de ruimte om andere dingen te doen die ik allang niet meer heb gedaan. Schilderen, meubels opknappen vind ik erg leuk om te doen. Mijn creativiteit komt naar boven net zo snel als dat het schuldgevoel naar vervolgens naar boven komt.  Als ik dit kan, kan ik dan niet meer?Misschien valt het wel mee allemaal.        Tot je weer met je neus op de feiten wordt gedrukt. Een paar uur achter de computer en ik ben moe, zo moe dat denken zeer doet, mijn ogen branden en mijn hoofd voelt zwaar. Terwijl een tafeltje in de krijtverf me een leeg en opgeruimd gevoel geeft. Wat moet ik met die gevoelens.

Agh, het was makkelijker niet te voelen, zoals eerder. Berichten van verdwijningen en het vinden van bijvoorbeeld Anne, is emotioneel niet te benaderen. Doet teveel pijn, is te dichtbij. De emoties zitten hoog, maar opnieuw zit ik in die Circel vast.       De Circel van zwijgen, 

het is toch niet reëel wat je denkt,

 hou er nu maar eens over op, 

je mag niet denken zoals je nu denkt.

Ik blijf het een nare wereld vinden, waar ik liever niet wil zijn. Maar door mijn eigen kleine veilige wereld hou ik het vol. Alleen wat gebeurt als ik uit deze wereld moet, en de grote weer in moet.                                       Kijk daar ga ik weer. Een constatering en direct een vraag. Moe wordt ik ervan, moe van mezelf. Uiteindelijk weet ik dat de stilte die er nu heerst, het zwijgen, rustig blijven, rustig houden, alleen maar stilte voor de storm is.

En dat maakt me angstig, ik ben zo vreselijk bang voor de aankomende storm.

Lotte

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.