×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Wie geeft me kracht?

Wie geeft me kracht?


Ik heb al even niet geblogd.           Even niets laten horen.

Er was ook niet veel omdat er teveel was. Mijn gedachten op hol, een wir war van gevoelens, gedachten die er niet uit komen.

Het gevoel van hollen of stilstaan zonder doel. Negatief of positief is niet aan de orde. Er is geen gevoel van bestaan of aanwezigheid.Het gevoel níet te willen bestaan overheerst ondanks het besef van het wel willen.

Is dit lastig te volgen? Nou voor mij ook!

Ik weet; ik heb het goed.                        Ik weet; ik ben nodig.                              Ik weet; ik doe er toe.                 Behalve voor mezelf.

Was eerst de keuze om er niet meer te zijn zo aanwezig, dit is verandert in er te blijven voor een ander. Wat een wankele positie van bestaan!   En wat maakt me dit boos, op alles en iedereen die maar wil dat het goed met me gaat.  Wat een eigen belang van deze mensen. En wat naar dat ik daar zo over denk. Ik ben een naar mens om zo te denken. Er zijn mensen die van me houden en willen dat ik bij hun blijf. Er zijn mensen die knokken voor hun leven en ik denk er zo makkelijk over. Hoe vreselijk ben ik dan wel niet! En als ik het zou doen, hoeveel verdriet doe ik anderen dan wel niet. Onbegrip en machteloosheid is het enige wat een ander kan hebben. En als ik het zou doen dan zal er geen hemel zijn, God zou het niet goed vinden. Maar hij vind het dus wel goed dat ik blijf, met al mijn verdriet en onbegrip voor alles wat er is gebeurt, mijn pijn en onvermogen te genieten. Net als al die mensen om me heen.

Zoals het onbegrip en ongeloof van de mensen om me heen. De pijn die zij hebben door wat ik nu doormaak, die willen ze liever niet.

 Ik zal dus dit alles moeten dragen, dit alles moeten verwerken, en mezelf ergens moeten gaan zoeken, ondanks dat ik moe ben, uitgeput, uitgestreden.

Wie, oh wie gaat me kracht geven. 

Lotte
_PetitCorbeau_
Heel veel sterkte!
29-05-2017 12:37
29-05-2017 12:37 • Reageer
elke_roesems
Veel sterkte, meid!
28-05-2017 23:05
28-05-2017 23:05 • Reageer