Een nieuw leven

Een nieuw leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedemorgen, het is weer maandag. Voor de meeste mensen een dag waar ze tegenop zien. En zeker vandaag, de eerste maandag na de vakantie. Op Facebook verschijnen verschillende memes. En op snapchat laat iedereen weten hoe vroeg de wekker wel niet stond.. Oh good old monday.

Voor mij geldt het bovenstaande gelukkig allemaal niet. Ik ben namelijk iedere maandag dinsdag en vrijdag vrij. Jep, mijn week bestaat uit twee dagen school en vijf dagen weekend. Klinkt chill, valt vies tegen. De eerste twee weken vond ik het heerlijk om lekker niets te hoeven en veel thuis te zijn. Inmiddels verveel ik me ontzettend en voel ik me ook onwijs nutteloos. Tijd voor verandering dus!

Ik ben nog steeds op zoek naar een leuk bijbaantje (tips zijn welkom :) ) en in de tussentijd houd ik me lekker bezig op Yoors. Ik wil meer tijd aan school besteden en een beter ritme creëren. Vandaar dat ik vanaf deze week lekker naar de bieb of naar school ga om daar te leren. Wanneer ik thuis zit zijn de verleidingen tot series en tosti's namelijk te groot ;).

Vanavond is het tijd voor een proefles steps! Super leuk en ik heb er dan ook veel zin in. Het lijkt me namelijk ontzettend leuk om naast de korfbal nog een extra sport te doen. Bovendien ga ik samen met mijn moeder, quality time!! Ik stel voor mezelf dus een aantal doelen om beter in mijn vel te zitten. Lees snel verder!

Ten eerste wil ik een beter slaapritme creëren. De wekker gaat 's ochtends vroeg en ik ga 's avonds op tijd naar bed. Mijn telefoon laat ik op mijn bureau liggen zodat ik daar niet door verleid kan worden. Wanneer de wekker 's ochtends dan gaat maak ik me klaar om de deur uit te gaan. Op weg naar de bieb, school of hopelijk uiteindelijk werk. Vervolgens hijs ik me in mijn sportkleding. Klaar om naar de steps of korfbal te gaan. Aan het einde van de dag, wanneer ik lekker op tijd in mijn bed lig, pak ik mijn dagboek er nog even bij en beschrijf ik hoe mijn dag is geweest.

Met bovenstaand ritme hoop ik me beter te gaan voelen. Verder ben ik van plan om meer leuke dingen met vrienden, vriendinnen en familie te doen. De laatste tijd heb ik mezelf te vaak op mijn kamer opgesloten. Ook ben ik van plan meer regelmaat in mijn Yoors blogs aan te brengen. Ik ga proberen iedere maandag en iedere vrijdag twee blogs te plaatsen. Ook plaats ik tussendoor graag mooie quotes. Blijf je me volgen? Better times are coming!


LiefsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed bezig, mooie plannen
| 08:09 |
Heb je al is gedacht aan een uitzendbureau? Randstad bijvoorbeeld
| 22:12 |
Goed bezig! Ik ga je bij deze volgen. Alleen al om je te stimuleren om door te zetten :)
| 14:13 |
Super lief, dankjewel!
| 15:01 |
succes meid. Fijne dag
| 11:45 |
Dankjewel! Fijne dag!
| 11:45 |
Een regelmatig ritme, dat helpt! Succes met je proefles én het vinden van een baantje!
| 11:28 |
Dankjewel!
| 11:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen