×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Goedemorgen maandag - weekgoals

Goedemorgen maandag - weekgoals


Goedemorgen lieve Yoorsies,

Het is weer maandag. De start van een nieuwe week. Nieuwe kansen en nieuwe ervaringen. Mijn goals voor deze week:

 • Een bijbaantje vinden
  Al een tijdje maak ik me wat zorgen over geld. Niet dat ik de rekeningen niet meer kan betalen, of in armoe moet leven. Maar vaak moet ik leuke uitjes met vriendinnen overslaan omdat ik simpelweg niet genoeg verdien. Ik ben nu een aantal weken op zoek naar een bijbaantje. Leuke vacatures sla ik op, maar echt solliciteren, dat heb ik nog niet gedurfd. Waarom niet? Geen idee. Angst voor afwijzing denk ik. Vanochtend heb ik me ingeschreven op Hulpstudent.nl, wie weet komt daar iets leuks uit.

 • Heel veel leren voor mijn tentamen
  JA STRESS! De tentamens komen er aan. Gelukkig heb ik deze periode maar één tentamen. Helaas wel een tentamen dat over vier vakken gaat. Genoeg boeken die ik uit mijn hoofd moet leren dus.. Even keihard leren dus.

 • Ons groepsproject met een voldoende afsluiten
  Elke periode maken wij op school een groepsproject. In een groepje van 6-7 leerlingen werken we 7 weken lang aan een project. Ons project gaat over Roemenie. We ontwerpen een nieuwe experience trip naar dit land. Het project moet volgende week worden ingeleverd. Deze week zetten we nog even de puntjes op de i.

 • Mijn eerste 10.000 YP's bereiken
  Jaja! Het heeft even mogen duren maar ik denk dat het me deze week wel gaat lukken! Mijn eerste 10.000 YP's. Op dit moment zit ik op 9315.

 • Een gezondere leefstijl aannemen
  Omdat ik maar twee dagen per week naar school ga en dus ook geen bijbaantje heb lig ik veel te luieren. Ik ga laat slapen omdat ik de volgende dag toch niet vroeg op moet waardoor mijn ritme volledig is verstoord. Ook eet ik erg ongezond. Bijna elke dag maak ik wel een tosti en eet ik chips of snoep. Ik merk de laatste tijd echt dat mijn gezondheid achteruit gaat. Ik ga deze week dus proberen gezond te blijven eten en op tijd te gaan slapen.

Wat zijn jouw doelen voor deze week?

Liefs
Mygirlylife
wel ik wens jou veel succes met je doelen! :)
23-03-2017 17:25
23-03-2017 17:25 • Reageer
Marilyn - Beauty by Lynn
Naar school gaan, niet teveel snoepen en mijn projecten afmaken deze week
20-03-2017 13:21
20-03-2017 13:21 • Reageer
_PetitCorbeau_
Heel veel rusten en niet praten deze week. (Ben ziek en mag mijn stem niet gebruiken)
20-03-2017 11:38
20-03-2017 11:38 • Reageer
charmedgirl
ik herken me enorm in jouw doelen ook groepswerken tot een goed eind laten komen binnen 2 weken een examen dat over 6 vakken gaat en nog heel veel ander werk een vast weekendjobje zou ik ook wel fijn vinden
20-03-2017 10:52
20-03-2017 10:52 • Reageer