Waarom ik vrijdag niet heb gepost..

Waarom ik vrijdag niet heb gepost..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi Allemaal!

In een eerdere blog vorige week schreef ik over het ritme in mijn leven. Ik wil een beter ritme creëren en bewuster met mezelf bezig zijn. Ik schreef toen ook over het feit dat ik iedere maandag en vrijdag twee blogs op Yoors wilde plaatsen. Helaas! Meteen al mislukt. Afgelopen vrijdag heb ik geen blogs geplaatst, sorry! Maar hier is wel een goede reden voor! Lees je mee... ?

Zoals jullie hebben kunnen lezen was mijn vriend donderdag jarig. Ik bleef bij hem slapen, gaf hem mijn cadeautje en kwam 's avonds nog gezellig eten. Wat hij op dat moment nog niet wist is dat ik voor de vrijdag erna een surprise party had geregeld..

Vrienden van school, vrienden van de korfbal, kennissen, familieleden, iedereen was er! Samen met mijn schoonouders heb ik iedereen een uitnodiging gestuurd. We zorgden voor lekker eten, een mooie taart, veel slingers en ballonnen en genoeg te drinken! Mijn vriend had rijles, en ook zijn instructeur zat in het complot. Om half zeven precies reden ze het terrein op waar iedereen hem stond op te wachten. Hij wist niet wat hij zag!

Hij heeft echt niks doorgehad en dat vind ik ontzettend leuk. Hij was zo verbaasd! Het heeft even geduurd voor hij weer was bijgekomen maar gelukkig heeft hij een hele leuke avond gehad. Heb jij wel eens een surprise party voor iemand georganiseerd? Verliep dat helemaal vlekkeloos? Of heeft iemand wel eens een surprise party voor jou georganiseerd? Laat het me weten!


LiefsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een leuke en gezellige dag is misschien gewoon nóg leuker dan een blog plaatsen. Alsnog gefeliciteerd!
| 13:57 |
Ik heb het nog nooit gedaan
| 13:38 |
Wat leuk dat je zelf de rijinstructeur erbij betrokken hebt!
| 13:27 |
Wauw, wat leuk! Ik heb zelf nog nooit een surpriseparty gekregen of georganiseerd maar ik zou het wel graag een keertje doen! Lijkt me leuk om zo alles te regelen en zorgen dat de gelukkige niets in de gaten heeft!
Nog gefeliciteerd met je vriend! Hij moet wel heel gelukkig zijn met zo iemand als jij aan zijn zijde!
| 12:47 |
Wat een leuke verrassing voor je vriend (nog gefeliciteerd). Niet te moeilijk doen met schema's. Het is geen werk. Fijne dag.
| 11:29 |
Heel erg lief van je. Veel belangrijker dan een blog schema te moeten volgen.
| 11:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen