Werken bij Heineken!

Werken bij Heineken!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al meerdere keren schreef ik hier op Yoors dat ik op zoek ben naar een leuk bijbaantje. En het is dan eindelijk gelukt! Afgelopen maandag schreef ik mij in op www.hulpstudent.nl. Een super handige website waar je als student leuke bijbaantjes kunt vinden. Je kan dan bijvoorbeeld bij mensen thuis helpen in de afwas, schoonmaak, de was doen of boodschappen doen. Leek mij erg leuk! En dus schreef ik me in..

Al snel zag ik een vacature voor een tijdelijk project bij de grootste brouwerij van Nederland in Zoeterwoude. Dat is hier om de hoek. Heineken moet dat dan wel zijn. Leuk! Dacht ik, dus ik stuurde een berichtje met mijn CV erbij. Woensdagmiddag werd mijn voicemail ingesproken. Of ik ze de volgende dag even terug wilde bellen met betrekking tot de vacature. Maar natuurlijk! En dus belde ik de volgende dag meteen op. Een kort gesprek eindige in een afspraak op vrijdagmorgen om 10 uur.

En zo ging uiteindelijk vanmorgen om 7 uur mijn wekker. Om half 9 stapte ik in de bus richting bleiswijk. Ik maakte even kennis en we hadden een gesprek over de werkzaamheden en mijn beschikbare dagen. Een kopie van mijn id en pinpas werden gemaakt en jep, ik was aangenomen! Wel moest ik nog even een certificaat behalen voor de gedrags- en veiligheidsregels binnen Heineken. Op de computer moest ik vier filmpjes bekijken en daar vragen over beantwoorden. Dit ging eigenlijk wel heel snel en na een uurtje stond ik weer buiten. Met een baantje, een certificaat én nieuwe schoenen. Heerlijk weekend iedereen :)!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super van harte!
| 16:23 |
Leuk voor je, gefeliciteerd!
| 14:15 |
Gefeliciteerd!
Mijn grootvader heeft vroeger altijd bij Heineken gewerkt en vertelde er nooit wat slechts over.
| 14:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen