Laat ik me even voorstellen.

Laat ik me even voorstellen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi allemaal,

Laat ik mijzelf eerst even introduceren. Ik ben Lotte Warneke en ik ben 20 jaar. Alle 3 de foto's ben ik. Zo zie je een beetje wie ik echt ben, en ook hoe ik eruit zie met en zonder make-up. 

Ik ben eerlijk.. ik vind het best wel lastig om een blog te beginnen. Waar wil ik het over hebben, wat wil ik wel en niet delen... Graag zou ik jullie gewoon een simpel kijkje in mijn leven willen geven, willen schrijven over beauty en fashion, en misschien af en toe  wat leuke foto's en misschien af en toe een video. 

Ik hoef niemand te inspireren, ik wil gewoon dat je een leuk stukje kunt lezen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oké, Lotte, welkom op Yoors. :-)
| 11:40 |
Leuk en welkom op yoors!
| 22:47 |
Veel plezier alhier :D Welkom.
| 22:40 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen