Geld verdienen via het internet.

Geld verdienen via het internet.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eerder heb ik een blog geschreven over het verdienen van geld met mails klikken. Hier werd ik gewezen op de site FutureAdPro.  Ik was er een beetje sceptisch over, maar tegelijkertijd dacht ik zoiets van waarom zou ik het niet proberen? Als het dan toch niet werkt, dan ben ik er niet heel erg veel slechter van geworden!  

Tevens is er op het internet al veel informatie/filmpjes te vinden over de betrouwbaarheid. Veel mensen zijn al begonnen met het verdienen via FutureAdPro. 


Nu ben ik een maandje verder en ik moet zeggen: HET WERKT! 

Ik ben begonnen met 50 euro. Deze 50 euro heb ik overgemaakt via de bank en deze wordt vanzelf omgezet in dollars. ( Als je het weer laat uitbetalen wordt het weer automatisch omgezet in euro's ).  Na de storting duurde het wel een paar dagen voor het geld er op stond, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden om over te maken. 
Van de 50 euro die vervolgens wordt omgezet in 50 dollars koop ik een 'AdPack'.  FutureNet is een bedrijf die samen met haar leden winst wilt maken en ze breiden zich daarbij steeds meer uit. Van de 50 dollar die ik heb geïnvesteerd maak ik uiteindelijk 60 dollar. Dus 10 dollar winst.  
In eerste instantie her-investeer je het geld eerst, zodat de inkomsten steeds sneller binnenkomen! Ik ben nu een maand bezig en ik heb zojuist 1 AdPack van 10 dollar erbij aangeschaft!  
Het enige wat je hoeft te doen is 10 advertenties per dag te bekijken. Dit vraagt nog geen 5 minuten van je tijd. 

 Als je een eigen website hebt kan je deze tevens nog promoten. Je krijgt bij een Adpack van 50 dollor 800 views. 
Mocht je geen eigen website hebben, zoals ik, is dat ook niet erg. Dan gaat het allemaal automatisch. 

De Adpacks van 50 dollar lopen natuurlijk iets harder dan die van 10 dollar. 

Hieronder een plaatje hoe het er bij mij nu voor staat. 

Nieuwsgierig geworden en wil je ook online wat bijverdienen? 
Meld je dan gratis aan:  kiaromauw.futureadpro.com   


Als er nog vragen zijn mag je ze mij altijd stellen! 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast en overtuigd over FutureAdpro, terwijl ik eerder nog een klein beetje sceptisch was! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat je een bedrijf hebt gevonden waarbij je je goed voelt. Vele mensen beseffen helaas nog niet dat dit de toekomst zal worden en dat verdienen online steeds 'normaler' word :-)
| 16:10 |
Bedankt voor de tip.
| 16:05 |
Oh wat leuk even kijkje nemen
| 12:40 |
Haha, ik vind dit soort dingen veel te ingewikkeld klinken.. ik hou het zelf liever bij Euroclix dat werkt ook goed!:)
| 17:29 |
Ja klopt vind ik ook hoor... het aanmelden was ook wel even een ding en kreeg ik veel hulp bij, maar als dat er op zit is het heeeeeeeeeel simpel! Het gaat ook best hard want ik had binnen twee weken al 10 dollar gespaard :) ik ben er voor nu nog steeds enthousiast over! Euroclix doe ik ook!
| 17:31 |
Haha dan ga ik er toch maar eens naar kijken! Gaat idd hard zo te horen!:)
| 17:33 |
Ja gaat het zeker! Je moet wel 1 keer durven investeren, omdat je dus een adpack moet kopen. Ik was hier eerst ook heel sceptisch over, maar tegelijkertijd had ik ook zo iets van als het niet baat dan schaadt het niet.... :) als je vragen hebt dan kan je altijd even op de lijn komen!
| 17:35 |
Ik ben heel erg sceptisch als het om dit soort dingen gaat. 50$ vind ik een hoop geld.
Rijk worden via klikken en internet (of je moet de bezitter van facebook en google zijn) daar geloof ik ook niet zo in.
Ik lees ook nergens hoe lang je al bezig bent om die 10$ te "verdienen". In de praktijk is 5 minuten per dag vaak niet haalbaar en langer dan 5 minuten. En wat gebeurt er als je een dagje over slaat?
Ik denk dat jij die 10$ sneller hebt verdiend door ergens op te bezuinigen. En dit bedrag op een aparte rekening te zetten of in je spaarsok te stoppen.
Verdient het nog wat als je mensen aanbrengt?
| 09:14 |
Hmm.. interesting. misschien een x proberen
| 11:59 |
ja ok vertrouw dit gewoonweg niet om eerst geld over te maken om vervolgens weer te moeten terug te verdienen ook
| 16:48 |
Nee deed ik eerst ook niet, maar het werkt dus wel.
| 16:50 |
Interessant, heb dit al heel veel vaker voorbij zien komen. Maar ik zit nog steeds enorm in twijfel. Ik ben zelf enorm bezig met heel veel spaarprogramma's om geld bij elkaar te sprokkelen en dit doe ik eigenlijk meer voor m'n passief inkomen bij LikesXL. En toch hoor ik verschillende mensen zeggen, dit kun je beter verspreiden over verschillende dingen, overal her en der wat gaan sparen. En daarnaast ben ik sinds gisteren aangenomen bij operatorgezocht.nl en ook daarvan gaat al mijn geld direct naar LikesXL. Ik ben er nog steeds niet over uit of ik futeradpro erbij moet doen of niet. Sowieso van mij gewone inkomsten wat ik nu maandelijks heb, dat geld kan ik er echt NIET voor gebruiken, omdat ik dat geld allemaal al kwijt ben aan mijn vaste laste en ook daarin kan ik niet nog meer gaan bezuinigen, omdat ik dat allemaal al gedaan heb.
| 16:02 |
Het is heel erg interessant! Je zou ook gewoon met 10 euro = 10 dollar kunnen beginnen, maar dat gaat natuurlijk een stuk langzamer! Ik heb met die 50 euro = 50 dollar binnen 1 maandje al 10 dollar gespaard! Deze heb ik dan wel weer geïnvesteerd. Wat ik al schreef is dat ik er in het begin ook erg sceptisch over was, maar ik kon het geld wel 'missen', mocht het toch niet baten. Maar het werkt echt wel en ik ben er tevreden over! Je online inkomen gaat hier steeds meer groeien en dat is wel iets wat mij trekt en motiveert! Je bent er heel weinig tijd aan kwijt. Je hoeft in principe per dag maar 10 links aan te klikken en dat was het! Leuk dat je bij operatorgezocht.nl bent aangenomen! Daar ben ik ook 'werkzaam'. Tenminste als we het dan over hetzelfde hebben, maar dat denk ik wel! Als je nog vragen hebt over FutureAd dan mag je ze gerust stellen!
| 16:07 |
Ja zoiets had ik al gelezen bij Elisabeth yoo.rs/useroverview/37534/Elisabeth101 die blogt er ook regelmatig over namelijk.
Momenteel ben ik altijd maar weer blij als ik de maand weer door kan komen met mijn geld.
Dus vaak kan ik het geld juist niet missen als al mijn vaste lasten zijn betaald, mag ik vaak blij zijn als ik nog een beetje boodschappengeld overhoud.
| 13:46 |
Ja ik ben ook lid geworden door Elisabeth! Klopt!
Deze blog is ook meer vanuit mijn eigen ervaring en in de hoop nog meer mensen enthousiast te maken! Wel vervelend dat je iedere maand krap aan zit! Misschien dan toch maar even wachten en voor in de toekomst kijken of je het dan kan 'investeren'. Bij dit hoef je in principe maar 1 keer in te leggen en dan kan je vanuit daaruit verder verdienen en herinvesteren.
| 13:53 |
Trouwens, wat houdt LikesXL dan in? Daar ben ik ook niet mee bekend.
| 16:12 |
Dankzij Hippiefox ben ik member geworden bij LikesXL.
Maar LikesXL is eigenlijk net zoiets als FutureAdpro, je maakt een account aan, je stort geld naar je account, je koopt Bids-Packs à €10,= per stuk elke pack gaat van €10,= naar €11,= in een termijn van 122 dagen, die €11,= wordt uitbetaald aan €0,09 per dag, door dagelijks in te loggen en 5 advertenties van 20 seconden te bekijken. En zodra je €10,= in je account hebt, dan kun je er weer 1 pack van kopen.
Op o.a. op yoo.rs/hippiefox/blog/geld-verdienen-terwijl-je-slaapt-wil-jij-dat-ook-1506261015.html?Ysid=87187 kun je er meer over lezen en zo heeft zij nog heel veel meer blogs geschreven.
| 13:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen