×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Geld verdienen via het internet.

Geld verdienen via het internet.


Eerder heb ik een blog geschreven over het verdienen van geld met mails klikken. Hier werd ik gewezen op de site FutureAdPro.  Ik was er een beetje sceptisch over, maar tegelijkertijd dacht ik zoiets van waarom zou ik het niet proberen? Als het dan toch niet werkt, dan ben ik er niet heel erg veel slechter van geworden!  

Tevens is er op het internet al veel informatie/filmpjes te vinden over de betrouwbaarheid. Veel mensen zijn al begonnen met het verdienen via FutureAdPro. 


Nu ben ik een maandje verder en ik moet zeggen: HET WERKT! 

Ik ben begonnen met 50 euro. Deze 50 euro heb ik overgemaakt via de bank en deze wordt vanzelf omgezet in dollars. ( Als je het weer laat uitbetalen wordt het weer automatisch omgezet in euro's ).  Na de storting duurde het wel een paar dagen voor het geld er op stond, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden om over te maken. 
Van de 50 euro die vervolgens wordt omgezet in 50 dollars koop ik een 'AdPack'.  FutureNet is een bedrijf die samen met haar leden winst wilt maken en ze breiden zich daarbij steeds meer uit. Van de 50 dollar die ik heb geïnvesteerd maak ik uiteindelijk 60 dollar. Dus 10 dollar winst.  
In eerste instantie her-investeer je het geld eerst, zodat de inkomsten steeds sneller binnenkomen! Ik ben nu een maand bezig en ik heb zojuist 1 AdPack van 10 dollar erbij aangeschaft!  
Het enige wat je hoeft te doen is 10 advertenties per dag te bekijken. Dit vraagt nog geen 5 minuten van je tijd. 

 Als je een eigen website hebt kan je deze tevens nog promoten. Je krijgt bij een Adpack van 50 dollor 800 views. 
Mocht je geen eigen website hebben, zoals ik, is dat ook niet erg. Dan gaat het allemaal automatisch. 

De Adpacks van 50 dollar lopen natuurlijk iets harder dan die van 10 dollar. 

Hieronder een plaatje hoe het er bij mij nu voor staat. 

Nieuwsgierig geworden en wil je ook online wat bijverdienen? 
Meld je dan gratis aan:  kiaromauw.futureadpro.com   


Als er nog vragen zijn mag je ze mij altijd stellen! 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast en overtuigd over FutureAdpro, terwijl ik eerder nog een klein beetje sceptisch was! 
HippieFox
Fijn dat je een bedrijf hebt gevonden waarbij je je goed voelt. Vele mensen beseffen helaas nog niet dat dit de toekomst zal worden en dat verdienen online steeds 'normaler' word :-)
11-01-2018 16:10
11-01-2018 16:10
Ben
Bedankt voor de tip.
06-01-2018 16:05
06-01-2018 16:05
Em
Haha, ik vind dit soort dingen veel te ingewikkeld klinken.. ik hou het zelf liever bij Euroclix dat werkt ook goed!:)
16-11-2017 17:29
16-11-2017 17:29
wakeupkitty
Ik ben heel erg sceptisch als het om dit soort dingen gaat. 50$ vind ik een hoop geld. Rijk worden via klikken en internet (of je moet de bezitter van facebook en google zijn) daar geloof ik ook niet zo in. Ik lees ook nergens hoe lang je al bezig bent om die 10$ te "verdienen". In de praktijk is 5 minuten per dag vaak niet haalbaar en langer dan 5 minuten. En wat gebeurt er als je een dagje over slaat? Ik denk dat jij die 10$ sneller hebt verdiend door ergens op te bezuinigen. En dit bedrag op een aparte rekening te zetten of in je spaarsok te stoppen. Verdient het nog wat als je mensen aanbrengt?
16-11-2017 09:14
16-11-2017 09:14
Iri
Hmm.. interesting. misschien een x proberen
13-11-2017 11:59
13-11-2017 11:59
johan_jongedijk
ja ok vertrouw dit gewoonweg niet om eerst geld over te maken om vervolgens weer te moeten terug te verdienen ook
09-11-2017 16:48
09-11-2017 16:48
geluksbeertje
Interessant, heb dit al heel veel vaker voorbij zien komen. Maar ik zit nog steeds enorm in twijfel. Ik ben zelf enorm bezig met heel veel spaarprogramma's om geld bij elkaar te sprokkelen en dit doe ik eigenlijk meer voor m'n passief inkomen bij LikesXL. En toch hoor ik verschillende mensen zeggen, dit kun je beter verspreiden over verschillende dingen, overal her en der wat gaan sparen. En daarnaast ben ik sinds gisteren aangenomen bij operatorgezocht.nl en ook daarvan gaat al mijn geld direct naar LikesXL. Ik ben er nog steeds niet over uit of ik futeradpro erbij moet doen of niet. Sowieso van mij gewone inkomsten wat ik nu maandelijks heb, dat geld kan ik er echt NIET voor gebruiken, omdat ik dat geld allemaal al kwijt ben aan mijn vaste laste en ook daarin kan ik niet nog meer gaan bezuinigen, omdat ik dat allemaal al gedaan heb.
09-11-2017 16:02
09-11-2017 16:02
notifications_noneadd
09-10-2018 12:37
2 volgers , 4 antwoorden