×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ja, ik ben die stomme agent(e)

Ja, ik ben die stomme agent(e)


Ja ik ben die stomme agent(e), die jou weer eens een bekeuring geeft voor te hard rijden, geen verlichting hebben, het negeren van rood licht of een gordel die je niet draagt. Ik ben ook dezelfde agent(e) die bij dat ongeval staat, omdat er weer eens veel te hard werd gereden en het rode licht niet werd gezien. Helaas de fietser, die geen verlichting voerde, is overleden.

Ja ik ben die stomme agent(e), die met een dienstvoertuig door het voetgangersgebied rijdt in het centrum. Heel soms zit er iemand bij die vriendelijk zwaait. De meeste mensen, ja echt, de meeste mensen kijken vol afschuw en ontzettend kwaad. Ik ben dezelfde agent(e) die vervolgens een melding krijgt van een reanimatie. Gelukkig hoef ik niet eerst terug te sprinten naar mijn auto, want iedere minuut is kostbaar, maar dat weet u toch zeker ook wel?

Ja ik ben die stomme agent(e), die soms door rood heen rijdt. Zelfs als mijn blauwe lampen niet aanstaan rij ik wel eens door rood. Vol onbegrip van mensen, want waarom rijdt de politie wel gewoon door?
Ja dezelfde agent(e) in de auto vindt het ook een spannende situatie, want hou maar eens al het verkeer op zo'n kruising in de gaten. De meldkamer gaf een melding waar we zo snel mogelijk moesten zijn. Echter, was het gebruik van de toeters en bellen niet toegestaan. Ik ben dezelfde agent(e), die bij het tankstation staat welke net is overvallen. We konden de daders gelukkig pakken, omdat ze ons niet hoorden of zagen aankomen.


Ja ik ben die stomme agent(e), daar op het hoekje van de straat. Ik sta daar weer eens met een wegafsluiting en weet wel weer hoe dat gaat. U moet er zeker langs, omdat u daar moet zijn. Veelal onbegrip en ooit heb ik wel eens meegemaakt dat u gewoon door een afsluiting heen reed. Sterker nog, ik heb zelfs meegemaakt dat iemand mij bijna van de sokken reed. Gewoon, omdat u daar moest wezen.
Ja ik ben dezelfde stomme agent(e), die er voor zorgt dat de brandweer er langs kan en ruimte heeft om de woning te blussen, die iets verderop in brand staat.

Ja ik ben die stomme agent(e), die u weer eens naar huis toestuurt na een nacht lang stappen. Ja ik ben die agent(e) die u om het weekend en op bijna alle feestdagen tegen komt omdat ik wel moet werken. U kan dan veilig stappen en veilig bij uw familie zijn.
Ja ik ben dezelfde agent(e) die thuis ook familie heeft die op mij wacht, terwijl ik aan het werk ben om het veilig te houden voor anderen. Soms kom ik in gevaarlijke situaties terecht, maar ach, dat hoort nou eenmaal bij mijn werk.

Ja ik ben die stomme agent(e) en ook gewoon maar een mens.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties