Liefde voor jezelf.

Liefde voor jezelf.


Liefde voor jezelf. Daar begint het bij en daar draait het om. Als je geen liefde voor jezelf hebt, hoe kan je het dan ooit aan een ander geven? 

Liefde voor jezelf lijkt heel vanzelfsprekend, maar voor heel veel mensen toch een grote uitdaging. Hoeveel mensen zijn er onzeker of vragen zich af of ze het wel goed doen. Dat zijn er meer dan je denkt. Hoeveel mensen vragen zich af of ze wel goed genoeg zijn.
Kijk eens goed in de spiegel en zie hoe mooi je bent. Jij mag er ook wezen, net als ieder ander mens. Jij bent wie je bent en dat is wat jou mooi maakt. 

Net als ieder ander mens ben ik ook wel eens onzeker. Ik ben in het verleden erg onzeker geweest. 
Onzeker ben ik geworden door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven. Om het kort te verwoorden voelde ik het letterlijk zo dat ik hier niet mocht zijn. Ik had dus weinig liefde voor mezelf.  Hiermee ben ik verder gegaan, want een bikkel ben ik wel. 
Mijn omgeving spiegelde mijn innerlijke belevingswereld. Dit resulteerde er in dat het wel leek alsof de omgeving waarin ik mij bevond mij onzeker maakte. Daadwerkelijk was het een hele grote spiegel die mij werd opgehouden. 
Dit kon ik heel erg lang niet plaatsen, want hoe kwam dit nou? Ik deed toch ook gewoon de dingen die ieder andere ook doet? Ik gaf mijn omgeving de schuld. 

Op een gegeven moment ben ik anders gaan denken. Dit heb ik wel met behulp van coaching gedaan. Er is helemaal niets mis mee om een coach te hebben, zelfs de grootste wereld leiders laten zich regelmatig coachen om te zien of zij alles nog helder zien. Op deze manier leer je goed reflecteren en bekijk je sommige situaties net even anders. 

Wat mij ook heel erg geholpen heeft is iedere dag tegen mezelf te zeggen dat ik er ook mag zijn. Ik mag er ook wezen en ik ben evenveel waard als ieder ander mens dat hier op deze aarde rondloopt. Ik mag net zoveel als zij. Niets meer en niets minder! 

Het begint allemaal met liefde voor jezelf! 

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je mag er zeker zijn! Om het van jezelf te zeggen valt vaak niet mee, elke zonde van betekenis die je gemaakt hebt schiet dan door je hoofd; bij mij wel tenminste. Maar ik zal vast niet meer of ergere fouten begaan hebben als een ander.
| 21:11 |
Mooi geschreven en deels herkenbaar.
| 22:45 |
Vind ik fijn voor je dat je dat geleerd hebt! Goed dat je hiervoor openstond!
| 22:23 |
Zo is dat!
| 12:56 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden