Schilderij Panter


Graag wil ik jullie mijn nieuwste schilderij laten zien.  Mijn nieuwste schilderij betreft een schilderij van een grote kat, namelijk de panter. Dit schilderij heeft op dit moment een mooi plekje in mijn atelier, maar hij is te koop! 

Krachtig en kleurrijk vind ik het schilderij. Veel lagen zijn er aangebracht, waardoor de kleuren net iets beter in elkaar overlopen. De stippen van de panter zijn onder andere aangebracht met een klein beetje goud. Gezien geel een kleur is die overheerst vind ik dat de gouden tint hier goed bij matcht. 


Formaat: 
140x100cm  

Opdrachten
Wist je dat ik ook schilderijen in opdracht maak? Huisjes, auto's en dieren. Van alle markten ben ik thuis. De schilderijen zijn in verschillende formaten mogelijk.  Natuurlijk is het wel belangrijk dat je mijn stijl mooi vindt.  

Kijk voor meer schilderijen op mijn website:

www.artby-me.nl