×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Toch nog in de prijzen gevallen!

Toch nog in de prijzen gevallen!


Ja, ik weet dat de griep heerst op dit moment. Bij een verkoudheid, een hoestje of een proestje hoor je mij ook niet klagen.  Vanaf de kerst 2017 begon de ellende.  Ik voelde mij niet zo lekker en begon wat te kuchen. Ach, het heerst.  Mijn partner is ook al een tijdje ziek en loopt ook te hoesten.  Het zou wel weer overgaan! 

Zo rond de jaarwisseling heb ik mij ziek gemeld. Ik voelde mij steeds beroerder.  Het hoesten werd erger en ik voelde mij ook steeds zwakker. Ik wil geen andere collega's besmetten met één of ander griepvirus. Dus voor mezelf en voor mijn collega's besloot ik maar even thuis te blijven. Die paar dagen thuis hebben mij goed gedaan, dacht ik.  Ik wilde mij weer beter melden op donderdag.  Echter, kreeg ik in de nacht van woensdag op donderdag enorme oorpijn. Helse oorpijn.  Mijn partner hoorde ik nog zeggen: 'toch niet in allebei de oren'?  Nee hoor, niet in allebei de oren.  
De nacht ging verder en intussen ontwikkelde de oorpijn zich in allebei mijn oren. Helse pijnen! Ik moest er ieder 1.5 uur uit om pijnstillers te nemen. Ik keek ieder halfuur op de klok in de hoop dat het snel ochtend zou zijn, zodat ik de dokter kon bellen.  In mijn jeugd heb ik wel vaker oorpijn/oorontsteking gehad, maar dit? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Deze pijn niet en ook niet aan beide oren tegelijk.   

Ik belde de dokter, maar die kreeg ik niet te pakken. Mijn dokter is zo slecht te bereiken en dat is wel vaker zo. Telefonisch is er geen wachtrij en je moet geluk hebben wil je aan de beurt zijn. Ik besloot om zelf maar naar de dokter te rijden. Met of zonder afspraak. Ik had zo'n pijn en wilde de dokter spreken. Ik kwam tot de ontdekking dat mijn eigen dokter met vakantie was. Ik belde de vervangende arts en de assistente zei tegen me dat ze mij niet hoefden te zien. Als ik over 3 dagen nog last van mijn oren had dan moest ik maar weer aan de bel trekken. 

Drie dagen later was de pijn wel redelijk weg. Hier en daar een steek in mijn oren.  Allebei mijn oren zijn wel zo goed als doof. Ik hoor slechts 20% aan beide oren wat heel vervelend is natuurlijk.  Eén van de oren begon ook nog eens te lopen. Er kwam allemaal vocht uit, een zogenaamde loopoor.  Ook dit heb ik nog nooit eerder gehad.  Nu was het dan weekend dus kon ik mijn eigen dokter nog niet benaderen. Dan maar wachten tot maandag als ik mij dan intussen nog niet beter voel. 

Die maandag was ik zo lamlendig. Bijna niet uit bed te slaan zo moe en dat terwijl ik hele dagen bijna (VERPLICHT) lig te slapen en niets zit te doen. Ik wilde blijven liggen en dacht bekijk het maar met die dokter. Toch mezelf uiteindelijk een trap onder de kont gegeven en de dokter maar gebeld. Intussen kamp ik namelijk ook met ontzettende hoofdpijnen bij alle holtes en in mijn achterhoofd/nek. Nadat ik de doktersassistente telefonisch eindelijk te pakken kreeg toch een afspraak ingepland.  

De dokter bevestigde dat ik allebei mijn oren fiks ontstoken heb. Het was wel op de genezende toer. In allebei de trommelvliezen zit een gaatje. Dit veroorzaakt die doofheid. Volgens de dokter kan dit nog wel twee weken duren. Heel erg fijn.  De conclusie was dat de ontstekingen nu ook aan het doortrekken waren in mijn holtes. Gezien ik al zo lang kamp met klachten maar een antibiotica kuur meegekregen. 

De antibioticakuur is nu gestart, maar ik voel me nog steeds niet heel veel fitter.  Een ding weet ik wel zeker. Ik hoopte altijd de Staatsloterij/postcodeloterij te winnen, maar ik ben nu wel in de prijzen gevallen met een dubbele oorontsteking!  
Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties