×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Workshop hooggevoeligheid.

Workshop hooggevoeligheid.


Oké, meestal laat mijn creativiteit mij niet in de steek, maar nu wel. Op het werk is door mijn chef gevraagd of ik iets wil gaan doen in mijn cluster met betrekking tot hooggevoeligheid. Hoe kan ik mijn collega’s een stukje uitleg geven over wat hooggevoelig(HSP) zijn inhoudt? Het moet niet te zweverig worden en het liefst interactief. Ik heb hier al een paar weken over lopen brainstormen, maar helaas zonder enkel resultaat. Nu vraag ik niet aan jullie om het op een bordje voor te schotelen, maar misschien enkele woorden kunnen al voldoende zijn om mij op een goed idee te brengen. Helpen jullie mij op weg? .
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties