×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Workshop hooggevoeligheid.

Workshop hooggevoeligheid.


Oké, meestal laat mijn creativiteit mij niet in de steek, maar nu wel. Op het werk is door mijn chef gevraagd of ik iets wil gaan doen in mijn cluster met betrekking tot hooggevoeligheid. Hoe kan ik mijn collega’s een stukje uitleg geven over wat hooggevoelig(HSP) zijn inhoudt? Het moet niet te zweverig worden en het liefst interactief. Ik heb hier al een paar weken over lopen brainstormen, maar helaas zonder enkel resultaat. Nu vraag ik niet aan jullie om het op een bordje voor te schotelen, maar misschien enkele woorden kunnen al voldoende zijn om mij op een goed idee te brengen. Helpen jullie mij op weg? .
Angelique
Hooggevoeligheid is een gave, heel mensen zien het als een ware probleem. Maar in praktijk is het een ander iets, als je hooggevoelig bent pit je meer op dan een ander personen wat je alleen maar helpen om alles beter te beoordelen. Inderdaad je wordt er mee geboren het duurt erg lang voor dat iemand het in de gaten heeft dat zijn eigenlijk hooggevoelig is. Het best wat je nu kan doen is verdiepen wat is nu hooggevoelig en hoe kan je het beste een thema maken over dit onderwerp.
16-08-2017 15:42
16-08-2017 15:42 • Reageer
MarijkeToscana
het is geen 'aandoening', maar je raakt wel in bepaalde situaties snel overprikkeld het is geen verlegenheid, hoewel het daar op het eerste gezicht soms wel op lijkt je zou idealiter zelf moeten (kunnen) kiezen hoe veel prikkeling je op een bepaald moment aankunt alle gebieden en taken waar HSPers beter in presteren dan niet HSPers (heb het boek van Elaine N. Aron er even bij gepakt, het enige wat ik over dit thema heb)
01-06-2017 15:26
01-06-2017 15:26 • 1 reactie • Reageer
Louter
Dank je. Ik weet wat het betekent. Ik wil het alleen op een leuke manier brengen. Het liefst interactief
01-06-2017 16:53
01-06-2017 16:53 • 1 reactie • Reageer