Anouar, an orphan child

Anouar, an orphan child


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Anouar, een Marokkaans weeskind, maakt van alles mee in zijn vaderland. Op een dag besluit Anouar samen met zijn drie vrienden opzoek te gaan naar zijn verloren moeder.

Zal het hem lukken om zijn moeder te vinden?Twee jaar terug had ik een verhaal geschreven over een weeskind in Marokko. Het was puur verzonnen en op een één of andere manier genoot ik zoveel van dit verhaal. Puur omdat het niet te cliché was of te romantisch. Helaas was ik op een één of andere manier mijn document kwijt geraakt, waardoor ik opnieuw moest beginnen. Toen ik eenmaal op de helft was, begon mijn laptop te crashen. Sindsdien had ik het opgegeven. Tot vandaag. Ik dacht: "Waarom niet weer een schone lei beginnen? Het was ook zo lang geleden.."

Dus hierbij mijn verhaal Anouar, an orphan child. Een oud verhaal in een nieuw jasje.


LOUBNA

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt interessant. Ik zou altijd een kopie opslaan op usb.
| 13:58 |
Dankje. Ja, dat is heel verstandig. Heb er eerlijk gezegd nooit aan gedacht.
| 17:10 |
Goed zo, niet opgeven. Lijkt me interessant om te lezen.
| 19:04 |
Dankjewel, dit geeft me hoop!
| 09:48 |
lijkt me leuk om te lezen! klinkt interessant, keep up the good work ;)
| 14:41 |
Dank je wel!
| 14:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen