Muslim Issues

Muslim Issues


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben een moslim. En doordat ik een moslim ben, loop ik zowat elke dag tegen verschillende problemen aan. Of het nou binnen of buiten is; ik ontkom er helaas niet aan.Daarom kwam ik met een geweldig idee: laat ik een boek beginnen over moslims die verkeerd worden begrepen. Muslim Issues laat de lezer met een vleugje humor zien waar de hedendaagse moslim tegen aanloopt, hoe de moslim zich hierover voelt en nadenkt.


Ik hoop dat jullie hier veel vanuit zullen leren en de negatieve en verwarrende gedachtenissen die op deze aarde rond zwerven, zullen verdwijnen.


P.S. Dit boek is binnenkort te lezen op Wattpad.


LOUBNA

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Wat ontzettend goed!
| 10:39 |
Dankjewel!
| 14:00 |
Ik heb geprobeerd om een account aan te maken op Wattpad, speciaal om jouw boek te lezen, het lukt niet. Ik ga het opnieuw proberen en ook kijken of ik op een andere manier jouw boek kan lezen.
Bij ons heeft 8% van de bevolking hun roots in Syrië, Libanon en Saudi-Arabië; de helft van hen is moslim, dus 4% en niemand heeft daar een probleem mee, de moslims zelf ook niet.
Omdat wij zo divers in afkomst en geloof zijn, werd er vroeger op school al rekening mee gehouden dat verjaardags-traktaties kosher&halal en ook voor hindu's toegestaan moesten zijn. Mss vind je het leuk om mijn blog over onze gevarieerde bevolking te lezen:
yoo.rs/soberana/blog/eenheid-in-verscheidenheid-1447079717.html
| 06:35 |
Ah, dat is heel lief! Het boek heb ik even eruit gehaald om alles weer even na te lopen. Zal het binnenkort erop plaatsen. Als het niet lukt met het maken van een account, wil ik je graag helpen. Het is heel simpel. Dankjewel, ik ga jouw blog eens even lezen!
| 09:33 |
AAAHHHH jaaaa!! ik volgde het op wattpad nu wil ik meer!!! woohooo ( crazy student to the max)
| 10:58 |
Hahaha!
| 09:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen