×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
Challenge: een week lang water drinken

Challenge: een week lang water drinken


Hallo allemaal!

Water is echt super gezond. Dat is algemeen bekend. Alleen waarom drinken mensen het dan zo weinig? Waarom drinken mensen het niet zo vaak? Ligt het dan echt aan water of gewoon aan de mens zelf?


Water. Het gezondste dranksoort wat er is. Ook ik drink te weinig puur water. Ik dacht er vandaag opeens aan. Gewoon zomaar. Water is gezond, verfrissend en eigenlijk ook best lekker. Waarom drink ik het dan te weinig?

Komt het door de sapjes?

Limonade?

Thee? Koffie – Oh, wacht. Ik lust geen koffie.

In dat soort drankjes zit natuurlijk ook water in. Maar dat soort drank is eigenlijk niet zo gezond. Helemaal niets zelfs. En daar wil ik juist van afkicken. Althans, op z’n minst proberen er minder van te drinken. Dus daag ik mijzelf uit om een week lang 1 fles water op te drinken.

Hoe zit het dan met de andere sapjes? Ik zal proberen om ze zoveel mogelijk te vermijden. Ook heb ik besloten om alles wat ik drink en de hoeveelheid daarvan op te schrijven. Of ik het ga halen is nog maar de vraag..

Start datum: vrijdag 12 februari 2016
Eind datum: donderdag 18 februari 2016


Ik zal jullie laten weten hoe ik het na een week heb ervaren. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

Drink jij graag water? Of ben je helemaal geen waterliefhebber? Laat het hieronder weten!

P.S. Als je zin hebt om mee te doen, mag dat gerust! Dan heb ik ook meteen een beetje steun en sta ik er niet alleen voor.


LOUBNA


 Soberana
Ik drink sowieso al de hele dag door water: moet wel in een tropisch klimaat.
13-02-2016 06:37
13-02-2016 06:37
bookg33kgirl
blegh water is een ramp! het is gewoon totaal niet lekker :C succes!
12-02-2016 10:56
12-02-2016 10:56