Challenge: een week lang water drinken

Challenge: een week lang water drinken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal!

Water is echt super gezond. Dat is algemeen bekend. Alleen waarom drinken mensen het dan zo weinig? Waarom drinken mensen het niet zo vaak? Ligt het dan echt aan water of gewoon aan de mens zelf?


Water. Het gezondste dranksoort wat er is. Ook ik drink te weinig puur water. Ik dacht er vandaag opeens aan. Gewoon zomaar. Water is gezond, verfrissend en eigenlijk ook best lekker. Waarom drink ik het dan te weinig?

Komt het door de sapjes?

Limonade?

Thee? Koffie – Oh, wacht. Ik lust geen koffie.

In dat soort drankjes zit natuurlijk ook water in. Maar dat soort drank is eigenlijk niet zo gezond. Helemaal niets zelfs. En daar wil ik juist van afkicken. Althans, op z’n minst proberen er minder van te drinken. Dus daag ik mijzelf uit om een week lang 1 fles water op te drinken.

Hoe zit het dan met de andere sapjes? Ik zal proberen om ze zoveel mogelijk te vermijden. Ook heb ik besloten om alles wat ik drink en de hoeveelheid daarvan op te schrijven. Of ik het ga halen is nog maar de vraag..

Start datum: vrijdag 12 februari 2016
Eind datum: donderdag 18 februari 2016


Ik zal jullie laten weten hoe ik het na een week heb ervaren. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

Drink jij graag water? Of ben je helemaal geen waterliefhebber? Laat het hieronder weten!

P.S. Als je zin hebt om mee te doen, mag dat gerust! Dan heb ik ook meteen een beetje steun en sta ik er niet alleen voor.


LOUBNA


 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Ik drink sowieso al de hele dag door water: moet wel in een tropisch klimaat.
| 06:37 |
Ja, dan is het ook veel makkelijker om water te drinken. Tot nu heb ik het niet kunnen behalen helaas. Wel drink ik elke dag 1 glas water 's avonds. Dus krijg ik het toch nog wel wat binnen.
| 09:34 |
blegh water is een ramp! het is gewoon totaal niet lekker :C succes!
| 10:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen