Ik ben boos...

Ik ben boos...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste tijd zit ik in een impasse, en weet ik niet wat ik allemaal zou willen doen met mijn leven. Ik loop vast op veel vlakken en ik voel heel erg een onderliggende boosheid borrelen bij mij. Ik ben boos op alles en iedereen,  en als ik zo een vlaag boosheid voel opkomen is niemand veilig in mijn buurt. Maar eigenlijk  ben ik gewoon erg boos op mezelf... Ik ben boos dat ik altijd maar zo loyaal ben, waardoor ik altijd over mijn grenzen heb laten gaan. Ik ben boos dat ik niet naar mijn eigen gevoel durf te luisteren, omdat ik bang ben te falen. Ik ben boos dat ik mezelf altijd wegcijfer om een ander gelukkig te maken. Ik ben boos dat ik alles voor iedereen aan het goedpraten ben, en mezelf op de laatste plaats zet. Ik ben boos dat ik altijd over mijn grenzen laat gaan, omdat ik het toelaat. Ik ben boos dat ik zelf ook over mijn grenzen ga, omdat ik niet weet hoe ik naar mijn gevoel kan luisteren. Ik ben boos dat ik geen confrontatie durf aan te gaan, omdat ik bang ben dat ik mezelf weer laat manipuleren of beïnvloeden en daarom niet kan zeggen wat ik wil.  Ik ben boos dat ik altijd maar rekening heb gehouden met iedereen, behalve mezelf!

Ik ben boos dat ik altijd maar zoveel van mezelf weg gegeven heb, waardoor het als vanzelfsprekend wordt genomen. Ik ben boos dat ik niet meer ballen heb om te doen wat ik wil. Ik ben boos dat ik zoveel angsten heb. Ik ben boos dat ik moeite heb met mensen volledig toe te laten, omdat ik me zo vaak gekwetst voelde. Ik ben boos dat ik het toelaat dat iedereen maar van alles tegen mij kan zeggen. Ik ben boos dat mensen van alles van mij verwachten, terwijl ik het zelf al zo moeilijk vind om aan mijn eigen verwachtingen te voldoen. Ik ben boos dat ik nooit naar mezelf luister, en daardoor andere ook niet naar mij luisteren. Ik ben boos op de wereld om mij heen die niet veranderd, omdat ik zelf ergens niet verander. Ik ben boos dat het mij niet lukt om aan mijn eigen eisen te voldoen, en dat ik altijd de lat zo hoog leg. Ik ben boos dat het mij niet lukt om altijd maar te presteren zoals ik wil. Ik ben boos dat ik altijd zoveel geef, en zoveel moeite heb met ontvangen. Ik ben boos dat ik mezelf niet begrijp en dat andere mij niet begrijpen.

Ik ben boos dat ik niet met rust gelaten wordt en gewoon in mijn waarde wordt gelaten. Ik ben boos dat ik in een keurslijf van verwachtingen wordt gezet, omdat ik mezelf ook in dat keurslijf heb gezet. Ik ben boos dat ik voor mijn gevoel nog niks bereikt heb in mijn leven. Ik ben boos dat ik nog geen doel heb in mijn leven. Ik ben boos dat ik bepaalde doelen niet eens bereik in mijn leven, omdat ik mezelf saboteer uit gebrek aan eigenwaarde. Ik ben boos dat ik mijn oude ik wil achterlaten, maar nog ergens moeite heb om die los te laten. Ik ben boos dat ik mezelf niet kan zijn, omdat ik dat niet volledig durf toe te laten. Ik ben boos dat ik jong volwassen heb moeten worden en daarom de wereld soms met zoveel verantwoordelijkheid tegemoet zie. Ik ben boos dat ik het leven niet luchtiger kan zien, en daardoor te serieus ben geworden. Ik ben boos dat ik er altijd alleen voor voel staan, en dat het leven zo zwaar is geweest. Ik ben boos dat ik vaak niet gelukkig ben.

Ik ben boos dat ik zo gevoelig ben, en ik moeite heb om met beide benen overeind te staan. Ik ben boos dat ik vaak boos en verdrietig ben, en daardoor het leven met tijd en wijlen somber inzie. Ik ben boos dat ik altijd in strijd met mezelf ben, en mezelf er niet gewoon toe laat er te zijn.  Ik ben boos dat ik moeilijk kan loslaten, waardoor het leven een stuk makkelijker zou zijn voor mij. Ik ben boos dat ik niet eens trouw aan mezelf kan zijn en mezelf altijd laat beinvloeden. Ik ben boos dat ik in een situatie zit waar ik niet wil zitten, doordat ik te goed van vertrouwen ben geweest. Ik ben boos dat ik mensen over mij heen laat lopen. Ik ben boos dat ik mensen gebruik laat maken van mij en mijn goede vertrouwen. Ik ben boos dat ik het andere altijd naar hun zin probeer te maken, en mezelf daardoor vergeet. Ik ben boos dat ik passief ben geraakt door de situatie waarin ik zit en me daardoor gevangen voel. 

Ik ben boos dat ik niet eens lief voor mezelf kan zijn en altijd alles maar perfect moet. Ik ben boos dat ik controle wil houden, omdat ik me anders machteloos voel. Ik ben boos door wat ik allemaal in mijn verleden heb meegemaakt, en ik daar nog steeds niet overheen ben. Ik ben boos dat de maatschappij zoveel verwacht van mij, waaraan ik nooit kan voldoen. Ik ben boos dat ik mijn dromen niet achterna kan, omdat ik mezelf vast heb gezet door mijn eigen creaties. Ik ben boos dat ik geen kind heb kunnen zijn, en kunnen genieten van het leven. Ik ben boos dat ik ergens mijzelf niet kan accepteren, omdat ik niet genoeg eigenwaarde heb.  Ik ben boos, heel boos!! En ik ben vooral boos op mezelf, omdat ik mezelf nooit ‘echt’ toegestaan heb boos te zijn.

p.s. Ik moest dit van mezelf eruit gooien en schrijven, want het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ook dit zijn momentopnames uit mijn leven. En ik weet zeker dat er meer mensen zijn met dezelfde gevoelens. Vat dit blog aub niet verkeerd op, ik ben gewoon authentiek en spreek mijn gevoel uit. Iets wat ik op het gebied van boosheid al veel eerder had moeten doen, om het uit mijn systeem te krijgen. Wellicht helpt het andere ook, om in te zien waar de boosheid vandaan komt of dat je er niet alleen voor staat. 

Namaste 

Love D


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Boosheid is echt niet verkeerd, zwart en wit gaan hand in hand door het leven ;-) Maar een cursus weerbaarheid zou ik je toch wel aanraden ;-)
| 13:29 |
Ik hoop dat het lekker oplucht en uit je reacties te lezen ben je er goed mee bezig. Het gaat je vast lukken om de oorzaken aan te pakken.
| 12:23 |
Het van je afschrijven zal opluchten. Goed om te ventileren. Blijf ook de fijne dingen zien.
| 11:41 |
het zijn allemaal herkenbare situatie's, maar zover ben je al dat je het hebt kunnen opschrijven , regelmatig herlezen en stapje per stapje verandering in brengen
| 11:38 |
Goed geschreven en goed dat je het eruit hebt gegooid. Ook heel herkenbaar hoor !
| 07:51 |
Je bent inderdaad heel boos................. wist niet dat er zoveel boos redenen konden bestaan, maar voor jou bestaan ze en een hoop herken ik ook wel. Het is alleen jij die dit kan veranderen, want de mensen om je heen, de mensen die jou boos maken, die gaan niet veranderen. Die hebben misschien niet eens in de gaten dat ze jou boos maken en/of kwetsen. Blijf bij jezelf en ga absoluut naar jezelf luisteren. Ja, dit gaat "vriendschappen" kosten, maar waren het dan echte vriendschappen? Ik ben er nog lang niet, maar al wel zover dat ik eerst goed bij mijzelf nadenk of ik iets echt wil of dat ik het alleen maar doe om de ander te pleasen. Nee zeggen is niet makkelijk, maar zo heel erg hard nodig! Goed dat je alles opgeschreven hebt, dat is al een hele grote stap naar kiezen voor jezelf. Bewustwording van wat je niet meer wilt..................... knuffie X
| 07:34 |
Ik denk dat het duidelijk is dat je boos bent. Maar wellicht helpt dit opschrijven al een heel eind? Bij mij vaak wel in elk geval.. hopelijk kun je het allemaal in de goede richting duwen de boosheid. boos zijn mag, lucht ook weleens op.. hopelijk ben je heel snel blij!
| 00:56 |
Ja daarom heb ik het ook geschreven...om het er letterlijk uit te gooien wat ik allemaal voel. Dank nr voor je lieve berichtje
| 01:02 |
Goed zo, dat helpt soms het beste vind ik..Vaak gooi ik alles eruit in een post, de volgende dag zie ik een berg reacties waar ik dan op reageer.. en intussen heb ik het alweer om weten te denken en is de frustratie en of boosheid al flink gezakt.. soms moet het er even uit.. het leven gaat niet alleen over rozen toch :-)
| 01:12 |
ps die foto is hylarisch.. even elke keer die foto bekijken misschien schiet je in de lach haha. Ennuh volle maan is over 40 min.. hier zakt die mood vaak zodra de maan vol is :)
| 01:13 |
Hahahaha jaaaa dit is ook allemaal versterkt door de volle maan ja :)
| 04:21 |
Hmm veel boosheid idd! Probeer eens, als je boos bent, te voelen wat je onderliggende verlangen is. Het is leuker te horen: laten we samen eens iets gaan doen, dan te horen: jij hebt nooit tijd voor mij.
En zo raakt de reden van je boosheid opgelost.
| 00:45 |
Ik weet wat het onderliggende verlangen is, dat ik gehoord wordt. Door mezelf...ik heb mezelf helaas te lang genegeerd, maar die boosheid moet eruit en dat lukt bij mij alleen maar als ik het opschrijf en letterlijk uit. Boosheid ligt altijd bij jezelf, nooit bij de ander. Grappig dat voorbeeld van jou, iemand gebruikte dat laatst op mij, en verweet mij. Terwijl ergens zij geen aandacht genoeg aan zichzelf besteed of zichzelf niet ziet staan... maar ik ben ermee bezig en dit was voor mij een eerste stap. Alles er even goed uitgooien zodat het uit mijn systeem is, voor mij.. dank je voor je reactie. Namaste _/\_
| 00:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen