Dilemma hulp gevraagd


Oke hier is het ding. Ik zit er over na te denken om volgend schooljaar te beginnen met een HBO. Het punt is dan wel dat ik dan al 25 ben.

Probleem 1 is dus ben ik dan niet te oud?

Daarnaast woon ik samen met mijn vriend en zijn 2,5 jaar samen. Maar je gaat toch ook wel beetje naar de toekomst kijken van kinderen trouwen etc. Ook een vriendin van mij net getrouwd iedereen krijgt baby's. Dus het is ook niet handig om dat een 4 jarige opleiding te beginnen ( en nee deze opleiding heeft helaas geen deeltijd ). Maar mijn vriend die moet ook nog 4 jaar studeren.

probleem 2 is het dan slimmer om te gaan werken en alvast goed te sparen zodat we straks alles hebben. Terwijl ik niet zo goed weet wat ik wil doen. Of toch toerisme te gaan studeren?


Oke lieve bloggers en lezers ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Om mij heen hoor ik zoveel verschillende antwoorden. Ik weet het gewoon even niet meer.