Gaat het nog wel door??


Het valt niet te ontkennen dat dit duidelijk niet mijn week is. 

Maandag ging ik met mijn moeder naar Den Haag voor mijn visum op te halen. We reden in een keer goed dit vonden we erg knap van ons. Toen we het gebouw hadden gevonden en we aan de beurt waren kreeg ik een Nederlandse vrouw Indische afkomst. Het was wel fijn hoefde ik niet in het Engels te praten. Ze begon eerst van aah leuk werk je bij de Efteling wat doe je daar etc.  Maar al snel ging het bergafwaarts. Ik wilde namelijk een toerisme visum aanvragen maar die kreeg ik niet mee omdat ik voor 2,5 maand naar China ga. Toerisme visum is maar 30 dagen geldig. Daarnaast willen ze ook weten wat je precies doet in die 30 dagen en mag je niet langer dan 1 week verblijven in hetzelfde hotel. Ik stribbelde een beetje tegen waardoor zij aggressief werd. Het was duidelijk ik kreeg mijn visum die dag niet. Daarnaast had ik de organisatie genoemd met wie ik ging en dat was helemaal foute boel. Ze kopieerde mijn eerste blad waar al mijn gegevens op staan en schreef de naam van de organisatie op. 

Ik had met de organisatie gebeld en ze gingen kijken wat ze voor me konden doen. Maar alles wat ik probeerde lukte niet, daarnaast was ik opgefokt geworden en dat hielp ook niet bepaald. De tweede keer kwam ik namelijk bij een andere vrouw terecht maar zat dat ene vrouwtje er wel naast. Zij ging dus vooral aan het woord. We werden steeds opgefokter dus mijn moeder nam het over zodat ik even rustig kon worden. Die dag ging ik dus naar huis zonder visum:(

Paar dagen later kwam de organisatie met het idee dat ik naar Hong Kong kon vliegen en dan samen met hun een visum aanvragen. Je kan namelijk zonder visum naar Hong Kong vliegen. Hoe dat precies zit weet ik niet maar ik werd er wel gelijk weer vrolijk van. Ik ga toch naar China!!

Tenminste dat dacht ik schijnt het erg prijzig te zijn dus dat gaat het niet worden. Dit hoorde ik gisteren ik was er helemaal klaar mee. Ik verheug me al 2x dat ik naar China kan gaan maar tot twee keer toe wordt ik weer teleurgesteld en zit het allemaal tegen. Die avond had ik ook nog een housewarming. Ik wist dat ik niet chagrijnig moest gaan doen dus ging maar aan de zuip.

Nog nooit was ik zo dronken. Het was erg gezellig, deze blog schrijf ik nu ook met een grote kater. Of China nog door gaat ben er bang voor, dit keer ga ik ook van het ergste uit zodat ik niet weer teleurgesteld ben. 

Afbeeldingsresultaat voor bezienswaardigheden china