Lumisa design. Illustraties, kaarten en meer.

Lumisa design. Illustraties, kaarten en meer.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi! 

Vandaag is het zondag, een dag dat de kinderen thuis zijn, maar waarin ik meestal ook ideeën krijg om wat te tekenen, of te maken.

Het is soms moeilijk om de rust te vinden in huis met twee kinderen van 4 en 8 jaar om me heen. Ik heb geen eigen kamer, dus heb ik mijn hoekje ingericht in de huiskamer. Als de kinderen naar school is, is dat geen probleem, maar nu met iedereen thuis is dat een ander verhaal,.

Hier zit ik dan in mijn hoekje, met al mijn stiften, papieren en potloden om me heen.

Dit is een voorbeeld van het proces. Van schets naar lijnen, naar inkleuren tot het eindresultaat.

Ik ben met een kleurboek bezig en daar zal ik binnenkort ook wat over plaatsten.

Ik zal wat ideeen verzamelen waar ik over ga vertellen, maar mochten jullie specifieke vragen hebben, stel ze gerust  en ik zal zo goed mogelijk antwoord geven!

Wat doe ik als illustrator/moeder?

Ik bedacht dat ik deze eerste blog maar eerst even me voorstel en wat over mijzelf vertel, voordat ik, zoals ik graag doe, meteen blind ergens induik.

Goed ik ben Sanna, 37 jaar en heb sinds 1 jaar beide kinderen op de basisschool zitten. Al sinds mijn jeugd teken ik graag, eerst met kleurpotloden, later alles in zwart wit en na mijn studie ben ik begonnen met schilderen. 

Met schilderen kon ik veel kwijt en daar wil ik jullie later ook wel wat van laten zien, maar vorig jaar ben ik overgestapt op Copic markers. De voornaamste reden was dat ik dan makkelijk aan de slag kon gaan. Met schilderen heb ik doeken, een ezel, verf en ruimte nodig. Iets dat we hier in ons huis niet Hebben.

En ik vind de markers een geweldige manier om te illustreren! Ze geven prachtige kleuren, kunnen mengen met elkaar waardoor je diepte kunt creëeren en zijn makkelijk om mee te werken. 

Ik maak altijd eerst een schets, nadat ik een idee heb gekregen. Zonder idee wordt het niet bij mij, maar als ik een idee heb, dan ga ik op zoek naar voorbeelden, zoals bij mijn wasbeer tekening, heb ik eerst allerlei wasberen opgezocht , dan ben ik gaan schetsen en daarna ga ik de lijnen overtekenen. Dan kan ik hem inkleuren met copics en wordt het de uiteindelijke illustratie. Hiervan maak ik dan mijn kaarten en posters!

Zo hebben jullie een introductie in mijn proces. Mochten jullie vragen hebben over iets, of speciale dingen hebben die ik zou kunnen bespreken met jullie, dan hoor ik het graag!

Mijn website is www.LumisaDesign.nl, mochten jullie nieuwsgierig zijn.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg mooi!
ik heb hier 5 kids en heb er ook geen tijd voor en mis het best wel
| 21:04 |
Dank je wel.
| 21:10 |
Ik knustel graag maar tekenen kan ik absoluut niet,spijtig
| 12:01 |
Dank je wel. Iedereen heeft zijn talenten, he. Gelukkig maar, dan kunnen we van elkaar leren.
| 12:20 |
Idd
Mijn kinderen kunnen heel knap tekenen en schilderen,dat hebben ze van hun papa
| 13:05 |
Prachtige tekening. Ik ken dat als moeder van 3...moeite om een plek en tijd te vinden en toch een overvloed aan creatieve gedachten
| 11:39 |
Ja het is altijd zoeken naar tijd en rust, he? Maar ze zijn ook altijd mijn meest liefste hulpjes.
| 12:19 |
En eerste klas inspiratie bron
| 16:24 |
Leuk zeg! zal je volgen, ben benieuwd naar meer!
| 11:27 |
Bedankt! Ik zal vast over ideeen nadenken!
| 11:29 |
Leuk dat je verteld hoe je te werk gaat.
| 11:25 |
Dank je wel!
| 11:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen