×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Tampons ; Op zoek naar jullie verhaal

Tampons ; Op zoek naar jullie verhaal


Beste lezers,

Het is al een tijdje geleden dat ik een artikel heb geschreven naar aanleiding van de ingrediënten in tampons.

Hierbij nogmaals het artikel.

https://yoo.rs/luxury.agent/blog/zeer-belangrijke-waarschuwing-voor-vrouwen-spread-the-word-1449276336.html


Het artikel is ontzettend vaak gelezen, en er zijn meerdere mensen die contact met mij hebben opgenomen nav het bericht. Nu ben ik op zoek naar meer verhalen. Ik wil deze graag allemaal lezen en meenemen in mijn onderzoek. Helpen jullie mee met het delen van mijn bericht? Ik kan de verhalen heel goed gebruiken. Ik heb ook meerdere berichten gehad van mensen die graag iets willen ontwikkelen voor deze markt zodat wij vrouwen zonder problemen middelen tot onze beschikking hebben om ons te beschermen. Ook zij vragen om deze verhalen.

Laat de kracht van social media weer zijn werk doen, en laten we proberen om onze krachten te bundelen.

Nog even een kleine kant tekening, ik ben geen arts of medici. Ik doe onderzoek omdat ik graag wil weten wat ik eet, en wat ik gebruik. Dus ik kan niemand op medische gebied helpen. Als ik meerdere verhalen binnen heb, zal ik een (prive) facebookpagina opzetten zodat jullie allemaal wel van gedachten met elkaar kunnen wisselen en lotgenoten elkaar kunnen ondersteunen. Wellicht hebben jullie zelf een facebook groep, of een beauty/health gerelateerde pagina? Deel dan mijn post ook daar.


Heb je je nog niet geabonneerd op mijn kanaal, kun je op + volgen drukken en je email adres invoeren. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Share , en ik kijk uit naar jullie verhaal.


Hieronder nog een bericht van een lezeres :

Wat goed dat je hier aandacht aan besteedt! Het is inderdaad schandalig dat dit mag en zo onbekend is.
Ik heb zelf een aantal jaren geleden al verschillende dingen gelezen over dit onderwerp en heb een ander alternatief gevonden, dat ik in jouw verhaal nog niet tegen kom, dus wat ik graag met je deel zodat je dit ook kunt delen - hoe meer vrouwen dit weten, hoe beter!!
Ik gebruik al sinds een paar jaar de Eve cup, die je in ieder geval kunt kopen op femfulness.com. Volgens mij zijn er intussen al een paar verschillende leveranciers, maar ik heb me daar niet meer in verdiept.
Hopelijk wil je dit alternatief ook vermelden! Ik gebruik het al een tijd naar grote tevredenheid. Ik vind het een geweldige oplossing omdat ook maandverband natuurlijk hele schadelijke stoffen bevat (maar dat breng je tenminste niet in). De voordelen van de Eve cup zijn echt legio, vind ik.
Keep up the good work!! Complimenten.

Groetjes
Caroline

 MonsterMam
Hmmm ben blij dat ik zwanger ben en dus nog even de tijd heb om biologische tampons te gaan zoeken. De eve cup is me net iets te modern (ben het type dat zelfs bij het spiraaltje aan een inwendige springveer denkt en heb zeker tot mijn 24ste maandverband gebruikt omdat ik had geleerd dat tampons al het vuil bloed binnen houden en je in het ziekenhuis kunnen laten belanden als het koordje zou breken - tja ouderwetse ouders zeker? xD) en naar maandverband wil ik eigenlijk echt niet terug... dat bloed klit er overal van aan als je je eens twee dagen niet scheert... Tips voor merken van bio-tampons? (Gekookte wortels, of gepelde bananen lijken me geen opties ;) )
18-06-2016 22:09
18-06-2016 22:09 • Reageer
Soberana
Blij dat ik die leeftijd voorbij ben. Die Eve-cup lijkt mij ook 3xniks. Kan er geen alternatieve tampon worden uitgevonden? Zonder die chemische troep er in?
29-04-2016 07:02
29-04-2016 07:02 • Reageer