×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De Puckababy inbakerslaapzak

De Puckababy inbakerslaapzak


De Puckababy inbakerslaapzak staat bekend om zijn kwaliteit, veiligheid en gebruikersgemak. Deze inbakerslaapzak voldoet aan de strengste veiligheidsnormen wat betreft baby veiligheid. Ook op een kinderdagverblijf mogen deze inbakerslaapzakken van Puckababy mee, heb ik ergens gelezen.

Waarom schrijf ik nu een blog over de Puckababy? Omdat ik gezien heb begin van het jaar, hoe deze Puckababy voor rust heeft gezorgd in het gezin bij mijn dochter. Mijn kleinzoon, maakte zichzelf 's nachts wakker door zijn handjes. Dit doen overigens veel baby's omdat hun bewegingen nog ongecontroleerd zijn. Als het huilen 's nachts komt door de ongecontroleerde bewegingen of darmkrampjes dan kan de Puckababy echt een wondermiddel zijn.

Mijn dochter zat er door heen begin van het jaar toen mijn kleinzoon een week of 7 was. Slapeloze nachten omdat mijn kleinzoon zichzelf steeds wakker maakte met zijn handjes. Mijn dochter had in een mamagroep gelezen dat de Puckababy wel eens zou kunnen helpen. Geadviseerd werd omdat ze nieuw best wel prijzig zijn, eens te kijken op Marktplaats. Ze had er 2 gevonden. Deze ben ik voor haar gaan halen. De papa van de tweeling waar ik kwam voor de Puckababy was zo vriendelijk mij er alles over te vertellen. Hij zei ook nog "het lijkt misschien even zielig als ze in een coconnetje liggen", want zo ziet het eruit als je ook de video hieronder bekijkt," maar niets van aantrekken, het komt goed, even doorzetten". Met deze boodschap en de Puckababy ben ik naar mijn dochter gegaan. Samen hebben we hem aan gedaan en ja het zag er wat zielig uit. Toch zat hij niet te strak. Er gaat klittenband om het middel van het kindje en de armpjes kunnen nog wat bewegen. Omdat de handjes niet meer in het gezichtje komen, kan de baby wat langer slapen.

En het werkte! Mijn kleinzoon sliep door na de laatste fles om 23.00 uur tot 's ochtends vroeg.

Afgelopen dinsdag had mijn dochter kraamvisite bij een collega. Haar baby is nu 7 weken en de moeder was op en radeloos. Mijn dochter heeft haar aangeraden om de Puckababy eens te proberen en dat wilde ze wel. Ze heeft die van mijn dochters zoontje geprobeerd. En wat denk je? Haar baby sliep ook door!

Daarom heb ik besloten er toch maar weer een blog over te schrijven.

Het heeft al zoveel moeders en hun baby's geholpen om weer de nachtrust te krijgen welke je zo nodig hebt.

Het kan echt een echt wondermiddel zijn als de baby zichzelf wakker maakt door de ongecontroleerde bewegingen van zijn/haar handjes.

Wil jij hem ook proberen dan is het misschien een tip om hem eerst van iemand te lenen of eens te kijken op Marktplaats.

Hoe de Puckababy werkt kun je zien op het YouTube filmpje.

De foto in de header komt van Pixabay.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties