×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ik was op slag verliefd


Wat een geweldig jaar heb ik achter de rug. Ik heb mij in jaren niet zo gelukkig gevoeld. 

Er zijn veel jaren geweest dat we best veel dierbaren moesten missen, gevolgd door rouwprocessen.

Maar toen kwam er heel blij nieuws. Als alles goed zou gaan, dan zou ik oma worden. Wat een emotionele bijzondere periode. Ik werd door mijn lieve dochter overal in betrokken. De eerste schopjes van de kleine mocht ik voelen en ook mocht ik mee naar de 3D echo. Wat bijzonder om dat allemaal te mogen meemaken. 

De echo liet zien dat de kleine een jongetje was. Papa en mama wilden dit graag weten. Ook wel handig voor oma.

Want oma ging ineens haken, breien en babydekentjes naaien. Roze had ik dus niet nodig. 

Omdat ik zou oppassen als mijn dochter weer zou gaan werken, was ik druk in de weer om een slaapkamertje in orde te maken. Ik voelde nesteldrang. Ik wist niet dat het bestond bij oma's. Maar ik voelde het zo.

Op 17 januari 2018 werd mijn kleinzoon Dylan geboren. Op slag was ik verliefd, toen hij in mijn armen lag. 

Moeder worden is heel bijzonder. Maar oma worden, ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Je hebt een kind van je kind in je armen. Dat gevoel kan ik niet in woorden beschrijven.

Ook heb ik heel lang op een roze wolk gezeten. Ik wist niet dat het bestond bij oma's. Maar dat voelde bij mij zo.

Ik kon zo intens genieten van mijn kleinzoon. Zijn schattige kleine handjes, vingertjes en voetjes. Zo bijzonder. De pruttelende geluidjes die hij maakte, de lachjes op zijn gezicht in zijn slaap. Uren kon ik erna kijken.


Vandaag is hij 1 jaar geworden. Wat vliegt de tijd. 


Deze oma is nog altijd heel erg blij en gelukkig. Ik ben een gezegend mens, dat besef ik mij maar al te goed. Niet iedereen wordt tenslotte oma.

Dit liedje voeg ik toe voor Chantal mijn lieve dochter en mijn kleinzoon Dylan. xxx


Een gezegend mens ben ik,

omdat ik mama mag zijn van mijn lieve dochter Chantal,

maar ook oma van mijn lieve kleinzoon Dylan.

Ik ben zo ongelooflijk trots op jullie.

Jullie zijn heel bijzonder, 

niet alleen voor mij,

maar ook voor heel veel mensen om jullie heen.

Juist om hoe jullie zijn.

Veel liefs van mamaoma 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts