Waarom is Gargamel papa?


kinderlogica
Sinds een paar weken speelt mijn kleinzoon Dylan met de smurfen.

In een eerdere blog, heb ik verteld hoe ik daar achter kwam. Want papa (Gargamel) zat met zijn voet vast in het gehaakte kleedje van oma. (https://yoo.rs/lvs1966/blog/kinderfantasie-papa-zit-met-zijn-voet-vast-1572168636.html?Ysid=47005)

Opa begon te tekenen met het hoofd, had daarvoor Gargamel in de hand (niet zichtbaar voor kleinzoon). Ineens roept kleinzoon "papaaa".

Ik ben verbaasd. Ik dacht steeds dat het met de zwarte kleding te maken had dat kleinzoon papa Gargamel noemde. Aangezien papa altijd donkere pakken draagt. Maar ja, nu hij het hoofd alleen ziet en al papa roept heb ik werkelijk geen idee waarom Gargamel papa is.

Wat heerlijk toch die kinderlogica. Het levert ons al veel bijzondere en ook hilarische momenten op.

Ik neem jullie steeds graag mee in deze avonturen.

#kinderfantasie

#kinderlogica