Stone Art

Stone Art


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu kan ik natuurlijk gewoon de titel steen kunst gebruiken, maar op de een of andere manier vind ik het niet klinken. Dus houd ik het maar op Stone Art. Pinterest is toch wel mijn inspiratiebron geworden. Ik heb al vele leuke dingen gemaakt aan de hand van leuke voorbeelden welke er te vinden zijn. Gisteren liet ik al zien hoe ik op het idee gekomen was, om oude gehaakte kleedjes op een kussen te naaien. En nu kwam ik Stone Art tegen. Vorig jaar ben ik hier ook al mee bezig geweest. Stipjes op stenen plaatsen om zo een Mandala te maken. Dat leek makkelijk maar viel nog niet mee. ;-) Allereerst dacht ik bij ons in het bos wel even wat geschikte ronde stenen te kunnen vinden. Helaas, daar moest ik toch wat verder voor reizen en zoeken. Op zich ook niets mis mee, wandelen gecombineerd met het zoeken naar je ondergrond voor je werkje is ook al heel leuk. 

Deze steen heb ik gevonden, ligt lekker in de hand met werken. Ik ben in het midden begonnen en zo naar buiten verder gaan werken. Nu ik dit weer zo zie, krijg ik toch weer de kriebels en ga ik ermee verder. Ik ben een beginneling, zoals je wel kunt zien. Maar ik pak de draad weer op waar ik gebleven was. 

Helemaal nu ik een leuke video tegen kwam, welke ik graag met jullie wil delen. Misschien breng ik jullie ook op een idee.

Ik ga ermee aan de slag, dat is een ding dat zeker is. Missie dus voor deze week, weer stenen zoeken. Inktpatroon aanschaffen en de rest heb ik wel in huis.

Fijne dag allemaal.


Groet LiaBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga ook maar eens op zoek naar dergelijke in mijn omgeving, ik heb geen idee waar ik ze hier kan vinden. Het begint mij echt te kriebelen om ook
zulk kunstwerkjes te maken.
| 08:59 |
leuk, hopelijk is het je gelukt ;-)
| 20:24 |
Leuk, had ik wel eens eerder over gelezen.
| 11:38 |
Ja super leuk om te doen.
| 11:41 |
Ja leuk is dat he ...ken je de posca stiften al daar kan je heel goed op stenen mee tekenen groetjes An
| 10:46 |
o nee, die ken ik niet. Dank je wel voor de tip.
| 10:51 |
Graag gedaan groetjes an
| 13:40 |
Ga ik ook delen en ik denk dat het tijd wordt om te gaan wandelen.
| 17:20 |
dank je wel, ben benieuwd of je wat vindt. Viel mij nog tegen. Maar dat is op zich ook weer een uitdaging. Waar kun je mooie stenen vinden. Succes ermee
| 17:24 |
Als je op zoek bent vind je vaak niks inderdaad.
| 17:28 |
gebeurt meestal spontaan
| 17:41 |
Super gaaf, ga er ook is wat van maken!
| 13:51 |
Tof he.
| 14:24 |
Wat een geweldig leuk idee, dat ga ik ook een keer uitproberen! :)
| 13:39 |
Geweldig. Ga zelf ook op zoek naar stenen. Nog geen idee waar mooie vormen te vinden zullen zijn.
| 09:21 |
ik vind dit leuk!
| 08:31 |
Fijn te horen
| 08:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen