×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Als het even tegen zit en alles wordt te veel...

Als het even tegen zit en alles wordt te veel...


Soms heb je van die dagen, dat alles even tegen zit en alles wordt te veel. Vandaag is zo’n dag. Vandaag is de dag dat alles tegen lijkt te zitten, alles is me te veel. De hele dag is verprutst, door hetgeen wat ik eigenlijk toch wel graag wil. 

Vandaag heb ik de hele dag bezig geweest met WordPress. Het installeren en het bouwen van een eenvoudige site, is in een handomdraai gepiept. Daar is niet zo heel erg veel aan. De ideeën ontbreekt het ook niet zo zeer aan. Die zijn er al namelijk langere tijd. Maar toch, hetgeen wat ik wil…

Nee, het is me gewoonweg niet gelukt, heb me er op verkeken wellicht. Dacht dat het allemaal wel mee zou vallen en het thema was goed. De intentie is goed. De plug-ins liggen voor het oprapen. Echt, het is allemaal zo simpel als het maar zijn kan.

En dan ga je koppelingen maken. Tenminste: dat was het grote plan. Plug-in met plug-in verbinden door een zijdedraadje en dan te concluderen dat wat jij wilt, toch echt niet gratis kan!

Ineens een groot scherm, of ik even een upgrade wil doen naar een betaalde plugin. Want wat gratis wordt aangeboden, is niet altijd gratis aan het eind van de rit. Dus of ik maar even € 199,-- wil neerleggen…

En toen ging de stekker eruit…

Alles werd van de server gewist. Een halve dag is aan gort geslagen.

Maar ach, ik heb twee dingen bereikt:

Ik heb weer wat geleerd;

En heb mijn nutteloos vermaakt.

Het was me het dagje wel…


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties