Als het even tegen zit en alles wordt te veel...

Als het even tegen zit en alles wordt te veel...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms heb je van die dagen, dat alles even tegen zit en alles wordt te veel. Vandaag is zo’n dag. Vandaag is de dag dat alles tegen lijkt te zitten, alles is me te veel. De hele dag is verprutst, door hetgeen wat ik eigenlijk toch wel graag wil. 

Vandaag heb ik de hele dag bezig geweest met WordPress. Het installeren en het bouwen van een eenvoudige site, is in een handomdraai gepiept. Daar is niet zo heel erg veel aan. De ideeën ontbreekt het ook niet zo zeer aan. Die zijn er al namelijk langere tijd. Maar toch, hetgeen wat ik wil…

Nee, het is me gewoonweg niet gelukt, heb me er op verkeken wellicht. Dacht dat het allemaal wel mee zou vallen en het thema was goed. De intentie is goed. De plug-ins liggen voor het oprapen. Echt, het is allemaal zo simpel als het maar zijn kan.

En dan ga je koppelingen maken. Tenminste: dat was het grote plan. Plug-in met plug-in verbinden door een zijdedraadje en dan te concluderen dat wat jij wilt, toch echt niet gratis kan!

Ineens een groot scherm, of ik even een upgrade wil doen naar een betaalde plugin. Want wat gratis wordt aangeboden, is niet altijd gratis aan het eind van de rit. Dus of ik maar even € 199,-- wil neerleggen…

En toen ging de stekker eruit…

Alles werd van de server gewist. Een halve dag is aan gort geslagen.

Maar ach, ik heb twee dingen bereikt:

Ik heb weer wat geleerd;

En heb mijn nutteloos vermaakt.

Het was me het dagje wel…


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
In ieder geval heeft het hier een blog opgeleverd, hoop dat je er veel views mee binnenhaalt, dan levert het toch nog ietsje op
| 15:22 |
Mwah, 37, valt wat tegen denk ik zo... maar daar gaat het mij niet om. ben niet zo bezig met die views...
| 17:50 |
Geen idee hoe het werkt, maar een halve dag werk naar de kl*** is natuurlijk vreselijk balen.
| 18:40 |
Dat was het zeker, maar zoals gezegd: wel weer wat bijgeleerd, nu even kijken of ik het op een andere wijze voor elkaar kan krijgen. :-)
| 19:47 |
Succes!!
| 19:48 |
Thanks!
| 19:50 |
Mijn ervaring is dat dat soort dingen nooit 'zomaar even' gedaan kan worden. Maar het blijft leuk om er mee te stoeien, vind ik.
| 10:02 |
Nou ja, een beetje WordPress bouw ik in een dag. Als ik de gegevens heb, dan is het niet zo heel erg moeilijk. Totdat je een leden login wilt maken of een sociaal platform, dan wordt het iets ingewikkelder als je net niet standaard wilt. Want standaard zag er al helemaal belabberd uit hahaha
| 11:05 |
Jammer van al dat werk. Inderdaad zijn de gratis zaken op internet niet zelden alleen een lokkertje voor de betaalde variant.
| 09:46 |
Precies en laat ze dat nu eens niet altijd even duidelijk vermelden. Daar zou wat aan moeten gebeuren! 
| 11:04 |
Ach je moet maar zo denken het houd je van de straat 😂😂😂 en toch weer wat geleerd dus niet helemaal voor niks bezig geweest 
| 09:33 |
Nou kom ik al niet te vaak op de straat, maar inderdaad: wel wat geleerd dus hahaha, we geven de moed niet op en gaan moedig voorwaarts!
| 11:03 |
Als je wat leerde is het niet nutteloos...
| 09:32 |
Dat is ook zo, maar het is wel even behoorlijk balen.
| 11:03 |
Snap ik.
| 11:08 |
Ach ja, we zullen wel weer even zien, het zal vast goed komen, zodra ik alles een beetje doorgrond heb :-) 
| 11:10 |
Al doende leert men.
Soms met stapjes terug doen.
| 11:13 |
o, jee dat is jammer van je werk . 
| 07:36 |
Zeker weten!
| 11:02 |
Niet netjes, misschien wel niet toegestaan, van de plugin dat je gegevens gewist worden van de server, zou niet moeten kunnen, de plugin deactiveren zou normaal moeten. Vraag eens aan je provider of er een back-up staat, normaal wel. Je kunt dan de plugin deactiveren, eventueel de provider en weer verder werken.
Ik heb nog maar een paar plugins tegenwoordig, overdaad schaad soms.  
| 22:22 |
Ik ben nu even aan het stoeien met buddypress op een testsite. Maar weet nog niet of het wat gaat worden. Wacht het even af, kijken wat het gaat doen. maar goed, ik neem de tijd voor ik iets openbaar ga zetten. Eerst maar eens goed testen en kijken of het is wat ik wil ;-)
| 23:23 |
Jemig, dat is wel heel erg frustie inderdaad............... je zult er ongetwijfeld van geleerd hebben, maar toch zonde van je tijd! Dit soort dagen horen er wel bij helaas, het kan niet altijd allemaal soepeltjes verlopen..........
| 20:36 |
Tja, als ik niet ineens had moeten upgraden, dan had ik misschien nu wel een top dag gehad, maar ja, dat wist ik natuurlijk ook niet...
| 20:53 |
Nee, dat kon je ook niet weten en mij zou het zelfde overkomen zijn hoor 😉
| 09:05 |
Heel herkenbaar !!! ERGERLIJK !!!
ik heb geleerd om op die dagen gewoon de boel, de boel te laten en mij neer te vleien in de zetel en netflix op.... 
De volgende dag doe je dan dubbel zo veel
| 20:21 |
Neuh, morgen doe ik niet zoveel, dan heb ik een stage van 2 uur JuJutsu van de SJJI, georganiseerd door onze BSC Kokoro. Dus morgen geen tijd om me verder erin te verdiepen en ik weet niet of ik dat nog ga doen, er zijn meer wegen die naar Rome leiden en ik weet gewoon nog niet of het uiteindelijke resultaat dan wel naar het zin is. En het kost gewoon tijd om het dan op te bouwen en uit te bouwen, maar dan heb je ook weer leden en zo nodig... Tja, de zomer komt eraan hahaha
| 20:34 |
WP vind ik behoorlijk ingewikkeld. Althans als ik al die dtv topics zie op Facebook. Mijn website bouwen bij mijndomein met de websitemaker is een fluitje van een cent. 
| 20:17 |
WP is echt een eitje, alleen wil i net even een stapje verder als dat de meeste mensen dat doen. Bij mijndomein en andere is dat al helemaal niet te doen.
| 20:18 |
Oh zit dat zo. 
| 20:20 |
Yup,dat zit zo. :-)
| 20:32 |
😂
| 21:21 |
Ik zit bij mijnhostingpartner, binnen Wordpress kan er heel veel
| 00:49 |
Klopt Hans, dat is het probleem ook niet, maar sommige plug-ins lijken gratis, totdat je bepaalde koppelingen wilt maken, dan kost het ineens vel geld... Heb je er veel tijd in gestoken voor Jan Doedel...
| 11:02 |
Ja, dat is natuurlijk nogal naar. De documentatie bij veel plugins is vaak ook summier op dit punt.
| 11:24 |
Vooral dat laatste, of het is allemaal in het engels...
| 18:37 |
ik had de gratis wp maar daar amper lezers,nu aan de wis
| 19:02 |
Ik heb een betaalde website genomen bij webreus voor 17 euro per jaar. Daarop WP geïnstalleerd en dat gaat prima. Ook wat betreft bezoekers niet veel te klagen, maar het ligt er wel aan wat je wilt en hoeveel reclame je maakt op social media.
| 19:10 |
ik wilde gewoon niet betalen ;)
| 19:11 |
Tja, alles is mogelijk, maar soms moet je wel... Wij hebben 3 websites totaal, ongeveer 55 euro per jaar betaal ik daar aan. Maar goed, we hebben het er voor over ;-)
| 19:24 |
Er kan heel veel in Wordpress. 
Wil jij zo'n ingewikkelde dingen doen?
| 18:46 |
Nou dat was inderdaad het plan, om lekker ingewikkeld te gaan doen en dwars te liggen 😂😏
| 18:50 |
Dat is dan gelukt dus... 😜
| 19:07 |
Zeker, zeker, kreeg alleen geen medewerking vandaag! 😜
| 19:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen